Ahojte, chcem sa spytat na skolku v Malinove. Chodia tam Vase deticky, ako ste spokojni?
Chceli by sme sa tam od septembra 2013 prihlasit. Teraz chodime do skolky v Topolcanoch, ale v lete sa planujeme prestahovat, tak novu skolku riesime uz teraz. Nevies ci je ta skolka preplnena, ci mame vobec sancu sa tam dostat?
Co mam info, bol to problem minuly september, su naplneni po strop...dieta musi mat3 roky a neviem ako je to s trvalym bydliskom,lebo my mame teraz v skolke,kam sa hlasime , okrem inych , podmienku, ze aspon jeden z rodicov musi mat trv pobyt minimalne 2 roky v danej lokalite.....ale za pokus nic nedas....drzim palceky 🙂
dakujem 🙂
@rapi jej aj ja som z topolcian a v malinove zijem 3 roky 🙂
a k tej skolke- chvalia si ju viaceri co poznam. my tam tiez chceme dat maleho. len neviem ako je to so statnymi skolkami. maly bude mat tento mesiac 2 roky.cize asi mozem zabudnut, ze pojde do skolky vo febr. o rok.asi az v sept.2013, vsak?
@magdalenka1302 jeej super, konecne niekto z malinova 🙂 no my mame uz 3,5r. tak dufam, ze s tymto nebude problem, skor sa obavam, ze tam zatial nemame trvaly pobyt. nikoho tam nepoznam, takze je to tazko vybavovat 😒
@rapi My sme sa hlasili minuly rok s dcerkou kt. navstevuje skolku od 2,5 roka /v case podania prihlasky mala 3,5 roka/ a p. riaditelka v Malinove mi povedala, ze som na druhej materskej a ze sa mam o dcerku starat doma.A to mam trvaly pobyt v Malinove. Pred skolkou parkuju poobede same bratsilavske SPZtky a zevraj je v skolke vela deti zo Zalesia. Hlavne , ze uprednostnuje deti s trvalym pobytom v Malinove. Tento rok to skusam znova, dcera uz ma nastupit do predskolskej, tak som zvedava.
Bola som zaniest prihlasku do skolky a cakame do 11-teho marca, ale pravdupovediac velku sancu tomu nedavam. Nemame trvaly pobyt v Malinove a riaditelka ma tazku hlavu z tolkych deti. Akurt neviem co budeme robit s dvojickami, ked sa tam v lete nastahujeme 😒
rapi, tak ako ste to vyriesili s tou skolkou ?dost ma to zaujima, pretoze aj my budeme buduci Malinovcania ...
dievcata, nejake nove info o skolke? rozmyslam, ci dam maleho do Malinova alebo do Mostu... co vy na to? nejake referencie pliiiiiz ak mate 😉
haloooooo, malinovcania, mostania 😕 🙂
ahojte,
mozem sa vas mamicky skolkarov z Malinova spytat kolko vas stoji mesacne skolne a ci ma skolka aj nejake kruzky? dakujem za odpoved 🙂
Dobry den , viete mi prosim niekto povedat, ci sukromna skolka Malinkovo - cast Tri vody je uz otvorena, pripadne kedy planuju otvorenie?
dakujem
Ahojte. Aktualne - chodi niekomu do škôlky v Malinove dieta mladsie ako 3r? Dakujem
Viaceri rodia z Malinova si Malinku chvalia.....aj strava je vraj celkom na statnu skolku zdrava a super....