Ahojte prosím vás som momentálne na RD ale po rodičovskej by som sa chcela vrátiť do pôvodnej práce kde som robila aj pred RD kde robí aj môj muž lenže je to v inom meste (môj muž tam má trvalý pobyt) a moja otázka je mohli by mi tam malú zobrať do škôlky? Pretože chodíme na 6:30 čiže je nereálne aby sme malú zaniesli tam kde bývame pretože by sme nestihli prísť do práce... Či to záleží od škôlky. Ďakujem
zalezi od skolky a od volnych miest. U nas beru v prvom rade deti s TP. Minuly rok deti bez TP aj ked mali 3 roky nezobrali. Zisti, ako je na tom ta skolka, kde ju chces dat. A ak beru prednostne deti s TP, tak prehlaste malu na TP tam, kde ma muz. Ja som takto mojim podnajomnikom TP, aby im zobrali malu do skolky vedla domu.
Neviem ci pomoze, ja ako dieta som chodila do skolky o 5 50 aby rpdicia stihli pracu. Neviem ako je to teraz ale pred 20 rokmi sa to v niektorych dalo. A nejako mi to neublizilo, vlastne vstavat sa mi necgcelo ani o 5 a ani o 8..
Mne vzali do skolky obe deti v pohode, a to tu nemáme ani prechodny ani trvalý pobyt...v Ke su skolky otvorene od 6tej napr
@kiki234 len tu u nás je škôlka od 6tej a naša práca je 45min autom😕tak aj keby nám ju zobrali skôr museli by tam byt už o 5:40 a to by sa im asi nepáčilo 🙈
Jasne, no ja som len uviedla tak ako si pamatam ja. Deticky mam este male neviem, este som skolku neriesila. Najidealnejsie by bolo pre Vas posunut pracovnu dobu o 1 hodku, to by sa nedalo? Pisalo tu viac mamiciek ze naozaj je niekedy zamestnavatel ochotny, popripade vyuzit nejaku susedku na tu hodinku rano, alebo studentku? Ale samozrejme je to na Vas 🙂
Ak je skolka otvorena od 6, tak dieta zoberu o 6. Ziadne, ze prinesiem dieta skor, lebo musim do prace. Zisti si, ako je otvorena skola pri praci. Nasa skolka je otvorena od 6:30.
@kiki234 keďže robím v zdravotníctve kedy je ráno strašne veľa roboty tak v tomto by veru nebol ochotný 😁
Zvážila by som sťahovanie, obaja dochádzať do iného mesta a bývať inde, hlavne tak ďaleko je hrozné zabíjanie času a teraz ešte s dieťaťom to bude masaker. Alebo si nájsť prácu v mieste bydliska.
@lesana25 to momentálne nepripadá v uvahu🙂
Tak to mi je luto, no budete musiet nieco vymysliet
Moje deti tak chodia 8km od miesta trvalého bydliska.Chodia mi tam aj do MŠ aj ZŠ.Žiadny problém v tom nebol
ano presne tak - zalezi od skolky. Skuste sa tam popytat este predtym ako sa budu podavat oficialne ziadosti aby ste vedeli, ci mate realnu aspon trocha malu sancu na to, ze vam ju tam vezmu.