Škôlka Šulekova, Javorínska verzus Myjavská

petulik23
4. feb 2015

Ahoj mamicky, potrebovala by som poradit ohladom skolok Sulekova vs Javorinska popripade Myjavska. Mate konkretne skusenosti s tymito skolkami? Pristup pani uciteliek, vztah k detickam, strava a pod. Neviem pre ktoru z nich sa rozhodnut, kedze do tejto casti sa este len stahujeme a nepoznam jednotlive skolky.Dakujem za akukolvek odpoved 🙂 🙂

stani79
4. feb 2015

tiez by sa nam zisla podobna rada. Dnes sme sa boli pozriet na budkovej. vyzeralo to celkom milo. Len trieda ktora je urcena pre najmensie deticky bola na prizemi, mala, tmava a na oknach mreze. vsde same schody a dvor je vo svahu - su tam urobene kaskady ale je to severny svah, tak neviem kolko slnka sa im ujde.
chceme sa ist pozriet este na sulekovu a myjavsku, tak uvidime , budem informovat.
inak ludia co maju deti na budkovej su velmi spokojni, inak spokojnost je aj na myjavskej. zo sulekovej nikoho nepoznam.

petulik23
autor
4. feb 2015

@stani79 dakujem za odpoved. Velmi mily pristup mala pani riaditelka zo Sulekovej, ked som s nou hovorila, tiez sa tam chcem ist pozriet. Zase naopak uplne inak reagovala riaditelka z Javorinskej, ze nemaju cas na navstevy a ze sa narusuje vychovno-vzdelavaci, hygienicky a pod proces pre dieta. Ta skolka by sa nam pacila najviac, lebo je najblizsie ako budeme byvat, ale nepacil sa mi ten pristup a hlavne dat dcerku tam, kde som to predtym tiez vobec nevidela sa mi nepaci 🙂

stani79
4. feb 2015

boli sme dnes pozriet na sulekovej. velmi pekna skolka,mavsetko co ma mat. velke svetle triedy a velky dvor. mile ucitelky.... na 95% sme rozhodnuti pre sulekovu. snad ju dostaneme, mame sice obaja trvale bydlisko v starom meste....ale, no dufame ze miesto dostaneme.
urcite sa chod pozriet na tu sulekovu, ak mate zaujem, skolku treba urcite najskor vidiet, a prihlaska sa da podat len na jednu skolku.

danitsa
6. feb 2015

to: stani79 chystam sa aj ja navstivit tuto skolku, oslovila som mailom viacere riaditelky, ale nie vsetky mi odpisali 🙂 my nebyvame vobec blizko tejto skolky, ale vyzera fajn, komunikacia je fajn, som zo stareho mesta ale blizsie mam ine skolky, ktore vsak mozno nie su lepsie, kto vie...inak podla vzoru prihlasky, ktoru zverejnili na internete tento tyzden (www.staremesto.sk) tam uz nie je cestne prehlasenie, ze sa prihlasujem iba do 1 skolky...ja mam totiz 2 deti a netusim, ci ked ich prihlasim do jednej konkretnej skolky a nie prave do tej vedlajsej, ci mi to mladsie z nich zoberu, preto by som radsej v ramci mesta cestovala za skolkou, kde budu obe deti spolu, ako za kazdym dietatom do inej skolky, resp. za jednym do sukromnej a za jednym do statnej...hm, ak by ste mali este nejake info, prosim zverejnit 🙂