Ahojte maminky, moja dcérka bude mať vo februáry 3 ročky a keďže prihlasuje sa do škôlky začiatkom roka tak riešime doma dilemu kam ju prihlásiť či do Sekul alebo Moravského Jána... bývame v Sekuloch tak nám by bolo jedno kam ju dať, len sme tu pristahovaný a nikoho poriadne nepoznáme, tak nepoznám tie školky ani učitelky 😒 ak ste niekto z okolia tak poradte 😎 😀
Ahoj, jéj mne tu aj niekto odpovedal 🙂 nezistovala som nič viac, lebo každý vraví niečo iné tak myslím že je to jedno, záleží podla skúseností... bola si sa pýtať osobne? Ja som do Sekul písala maila a odpovedali mi že začiatkom marca majú "zápisné" tak ja som zmierená s tím že ak ju vezmú tak pojde od septembra... 😀
@ondrulka no bola som v sekulach .. ci sekuloch 🙂 v skolke. Zapisali mi ju, a buduci tyzden si idem pre rozhodnutie o prijati. Samozrejme od septembra. 🙂 Riaditelka mi povedala, ze ak sa nieco uvolni pocas roka tak mi ju vezmu ale moc s tym nepocitam. Ale poviem ti, ze ked som vosla do tej skolky prvotny dojem bol uzasny. Krasna skolka. Oproti tej kam chodila .. to sa neda ani porovnat. 🙂
@maatuulka Ja som bola tiež na zápise a v pondelok či v útorok tam nesiem ešte potvrdenie od lekára a tiež si ideme pre rozhodnutie 🙂 Ako vravíš je pekná, útulná a riaditelka bola velmi milá tak mám radosť že ju zobrali a mám ju kam od septembra dať 😀 tak teda vitaj na dedine 😎 😎 😎
@maatuulka my tu bývame už dlho, v máji to bude 5 rokov a ja som tu maxim. spokojná... síce my sme aj takí típkovia čo máme radi klud ha ha 😀 hádam si zvykneš, aj tvoja malinká, ona bude mať asi najväčšiu zmenu keď bola zvyknutá na iné aj pôjde do novej školky... ja som zvedavá ako tam bude moja malá vystrájať lebo detí sa tak trošku bojí lebo skoro stále je len s dospelými... ale nejako to zvládneme 😎
@ondrulka tak to uz je poriadna doba, a odkial ste sa prestahovali? 🙂 no snad si zvykneme, aj sa tesim na ten klud. V meste je samy zhon, chaoz.. uz mi to tu zacina poriadne liezt na nervy, a hlavne sa tesi aj mala, ze bude mat zahradku, bude sa mat kde hrat tu z panelaku kam.. nikam .. bude mat zvieratka, bude sa starat, bude to ine ako tu v meste. No bude to chvillku asi trvat, ale nebojim sa.. ona si hned najde kamosov..🙂 tak budu spolu chodit do skolky, sice asi do inych tried 🙂 // ale aj tvoja si zvykne urcite. Pockaj, tam kopa deticiek, budu sa hrat, hracky.. pani ucitelky .. to je vsetko uplne ine. Aj moja bola stale s dospelymi, a ako sla do skolky tak sa preorientovala na deti 🙂
@maatuulka aj riaditelka ma utešovala nech tomu dám 2 -3 týždne a bude iná tak to pretrpíme... moj mužíček je z východu zo Sniny a ja tu z Malaciek. Síce Malacky nieje nejaký New York ale bývať v paneláku pri hlavnej rušnej ceste a tu skoro na konci dediny je velký rozdiel... no pre detúrence je to raj. Ako píšeš bude si behať po záhrade, mať zvieratká... kedy sa stahujete?
@ondrulka ono ako pri kazdom su najhorsie tie zaciatky 🙂 predsa len byt tri roky doma s maminkou a potom zrazu od maminky .. cudzi ludia, ale to casom prejde.. zvykne si 🙂
no tak to si nesla moc daleko, a to ste v sekuloch nasli domcek ?? 🙂 a kde byvate? ja sa stahujem s malou k priatelovi. On tam preraba dom, a ideme k nemu 🙂 ..
@maatuulka aj my sme si kúpili starší domček ktorý prerábame, bože stále je na tom roboty jak na kostole 🙂 bývame pri Sekulskej keramiky skoro na konci a priatel kde? inak by si neverila že všetky babky z okolia ma poznajú po mene a vedeli o mne a mužíčkovi všetko ešte skôr než sme sa nastahovali 😀 čaro dediny 😎
no aj priatel preraba domcek co ma po babke. A uz sa to taha pol roka, hroza. Kompletna prerabka. Ale do leta to bude, to sa tesim. Ked uz bude vonku krasne. My budeme byvat no ja tam poznam akurat Cukraren co mame oproti domu :D .. a par metrov od nas je skola a skolka 🙂
no poviem ti, priatel ma varoval pred takymi tetuskami. :D ale co uz. Dalo sa to cakat .. ved babky toho vedia viac ako google :D
@ondrulka ahojky, vidim, ze tu je vela odpovedi 🙂 aj ja budem zachvilku pristahovalec v sekuloch.. a chcela som ju dat teraz pocas roka do sekul do skolky, ale maju plno :( od septembra mi ju vezmu urcite, ale co dovtedy. Tak idem skusit v moravskom 🙂 uz si pozistovala nejake referencie na tie dve skolky?