Škôlka - prihlášky

9. nov 2024

Ahojte, mám takú otázku ohľadom škôlky. Po novom roku chcem posielať prihlášky v meste kde žijeme, ale zároveň zvažujeme aj možnosť sa preťahovať. A ja teraz neviem ako postupovať, podať prihlášky tu a potom prípadne ešte na poslednú chvíľu v mieste kde by sme bývali-to predpokladám, že musíme zmeniť miesto trvalého pobytu. Resp je možný aj nejaký prestup v rámci škôlky? Keby to nestíhame do lehot podania prihlášok? Alebo čo je podľa vás najrozumnejšie. O rok dlhšie nechcem čakať, vidím že kolektív je u nás vítané rozptýlenie.

amonet
9. nov 2024

ake je tvoje ocakavanie? chces aby nastupilo dieta uz v januari?

autor
9. nov 2024

@amonet nie práveže od septembra aby išlo

earlgrey
9. nov 2024

a zápis do škôlky nie je až v máji? alebo tak nejako? už nepamátám kedy bol u nás...skôr sa tuším nedávajú prihlášky, či?

amonet
9. nov 2024

v tom pripade sa prihlasky podavaju v maji

autor
9. nov 2024

@earlgrey neviem právaže, lebo tu kde chcem dať spúšaťjú už od Februára :D neviem ako je to v iných mestách/obciach :D ak až v máji, tak to v pohode :D každopadne ak by sa ani to nestihlo, vie sa potom spraviť prestup aj medzi mesto?

earlgrey
9. nov 2024

Určite, ak zmeníte bydlisko a bude voľné miesto v danej škôlke, kde sa presťahujete, tak by sa to dalo dodatočne vybaviť...

pietra
9. nov 2024

prihlášky do škôlky sa podávajú v máji, každá škôlka musí mať na svojej stránke v dostatočnom predstihu uvedené odkedy dokedy prihlášky prijíma. A potom veľmi záleží na tom, kde bývaš. Sú miesta a škôlky, kde nie je problém prestúpiť aj počas roka a potom také, kde máš problém dieťa vôbec dostať, sú také, ktoré berú deti aj keď nemajú trvalý pobyt a potom také, kde nemôžu zobrať všetky napriek tomu, že tam majú trvalý pobyt.

autor
9. nov 2024

okej dakujem pekne, nebola som si istá ako to je 🙂