Škôlka pre 4,5 ročné dieťa z Vlčieho hrdla

linky
1. apr 2016

Prosim vie mi niekto poradit do ktorej skolky mi zoberu mojho 4 a pol rocneho syna,som s Vlcieho hrdla a tu je len sukromna skolka.Ja som este s 1 a pol rocnou dcerkou na materskej.Vopred dakujem za kazdu odpoved 🙂 Bolo mi povedane,ze patrime do Ruzinova niekde,problem je este v tom,ze moja dr.pyta za peciatku na prihlasku 4 eura,cize si ich nemozem podat viac ☹

timea7
1. apr 2016

@linky no ak si s druhým dieťaťom na MD, tak to veľmi ružovo nevidím v žiadnej....viem, je to diskriminujúce, ale miest v škôlkach je nedostatok a detí veľa. Prednosť dostávajú pracujúce maminy. 😒 😒 😒 😒 Nemusíš si hneď dávať prihlášku, skús obehnúť zopár škôlok na okolí a spýtaj sa, akú máš šancu, iné ti bohužiaľ poradiť neviem.

lubina
1. apr 2016

@linky ak ma syn teraz 4,5 roka tak to uz v sept. bude mat 5 rokov, nie?? To uz bude predskolak a ako predskolak by mal byt uprednostneny...tiez by som si obehla par skolok na okoli a potom sa rozhodla, kam ho zapisat. drzim palce

pribinak
1. apr 2016

Ved si zavolaj na miestnyurad a spýtaj sa, kde - do ktorej skolky podla ulice patríte? Ktora je teda vaša spadova skolka?

mojkamojka
1. apr 2016

@linky patris pod ruzinov, takze skolky v ruzinove by ta mali podla trvaleho (teda ak ho mas vo vlcom hrdle) prijat. A*le ci prijmu ti nik nezaruci...

linky
autor
10. apr 2016

@lubina praveze on bude mat 5 rokov 1.novembra :( uz som obvolala zopar a vsade mi povedali nie :( asi to budem fakt riesit az o rok,ale dakujem

linky
autor
10. apr 2016

@timea7 to presne chapem,ze skor zoberu tie deti,ktorych mamina ide pracovat,uvidime o rok,to bude mat 5,tak snad potom..len mu strasne chybaju deti,to vidim ked ideme na ihrisko,ako sa tesi,ze je s detmi🙂 My byvame totisto na samote,tak som tu s toho uz na nervy.Dakujem

linky
autor
10. apr 2016

@pribinak hej,to som aj sptavila a povedali mi,ze v Ruzinove...siroky pojem :(

pribinak
10. apr 2016

@linky vsak si sa mala spytat, ktora je pre vas teda spadova skolka, lebo Ružinov je fakt široký pojem
No nic, zajtra zavolaj znovu a spýtaj sa na spádovú skolku

mojkamojka
10. apr 2016

@linky ziadna spadova skolka nenexistuje, jedine mas prednost v tom obvode kde mas trvale bydlisko. Cize ak mas Ruzinov tak akakolvek skolka v Ruzinove. To ale neznamena, ze ti dieta aj zoberu, ale nezvyme to, ze mas prednost pred tymi z inych obvodov alebo z inych miest (npr. okolitych obci ked rodicia robia napriklad v Ruzinove a dieta chcu mat pri svojej praci or su tu v podnajme, ale dane platia v inom meste).