Škôlka počas korony, keď rodina chodí pracovať do zahraničia

merrymajer
20. aug 2020

Ahojte ženy , škôlka sa blíži a mňa stále napádajú otázky ohľadne nejakej hlúpej korony ... Mi niekto povedzte ako to budeme robiť ? My bývame u rodičov ,takže môj otec aj brat ba dokonca aj švagor chodia na turnus do zahraničia . To znamená že raz za mesiac su doma . To akože každý mesiac nechám malú dva týždne doma v karanténe alebo budem aj ja doma ? Nechápem ako to bude ...

hettinka
20. aug 2020

@merrymajer a prečo by si mala? Veď take sa nikde nepíše. Len že po návrate zo zahraničia sa má žiak sledovať, ale do školy normálne chodí.
Ja učím v škole, dieťa ide na VS do Čiech a tiež bude chodiť domov a ja do prace.

merrymajer
autor
20. aug 2020

@hettinka ok ďakujem, lebo každý sa ma pýta ze co budeme s tým robiť a ja pozerám jak puk že čo im mam povedať.

mogaa
20. aug 2020

@merrymajer ono bude záležať kde konkrétne pracujú, teda či to bude riziková krajina alebo nie.....momentálne nepotrebuje dieťa ak nebolo v rizikovej krajine alebo v kontakte s nikým kto sa vrátil z rizikovej krajiny - žiaden test....samozrejme opatrenia sa budú meniť a nikto nevie aké opatrenia budú aktuálne v zime....

79viktoria79
20. aug 2020

@merrymajer nesledujes spravy ,net nic? tak potom sa necuduj, že nevieš