Ahojte, hľadám referencie na škôlku na Pivonkovej ulici v Ružinove, BA. Neviete náhodou niekto niečo o tejto škôlke? Ďakujem veľmi pekne!
ahojte aj ja by som potrebovala pomoc pri skolke neviete nieco o pivonkovej
asi neaktualna odpoved...ale my sme po prvych 3 mesiach spokojny. Klasicka statna skolka, neskutocne mila a aktivna riaditelka, ktora pozna po mene kazde dieta...vela aktivit aj s rodicmi...myslim, ze sme spokojny. Nejaky velky rozdiel od sukromenj, kam sme chodili predtym nevidim (okrem prisneho rezimu a vybavenia)
Touto cestou by som sa chcela z celého srdca podakovať pani riaditeľke z Mš Pivonková, za jej neskutočne dobré srdce a láskavosť.Dakujem vám pani riaditeľka za krásne posedenie,darčeky...ktoré ste nám pripravila.Veľmi si to vážim 🙂.
Čo máte na mysli pod prísnym rezimom?
@patrikakrizankova "Nejaky velky rozdiel od sukromenj, kam sme chodili predtym nevidim (okrem prisneho rezimu a vybavenia)"
Poprosim nejake aktualne info a skusenosti mamiciek s MS Pivonkova. Dakujem. Este mam otazku - ked mam predskolaka staci mi podat prihlasku na jednu skolku a mam istotu, ze ho vezmu, kedze take deti uprednostnuju zo zakona?
Ozivujem temu, prosim, nejake aktualnejsie skusenosti? 🙂 Pokojne aj na elokovane pracoviska Salviova, Nevadzova, Astrova.
Naozaj sa nikto nenájde? ☹