Škôlka P. Horova, nemecká trieda od septembra 2013

sylvia78
3. aug 2013

Ahojte,je tu niekto kto zacina skolku v septembri v DNV na P.Horova v nemeckej triede? Najdeme partaka ci partacku? Mamicky uz viete co tam budeme potrebovat? Dakujem

kaktusik007
4. aug 2013

@sylvia78 @dai to je ta vasa skolka????

sylvia78
autor
4. aug 2013

@kaktusik007 nasa? Nie to je statna skolka,len my tam nastupujeme v septembri. Syncek tam bude chodit

dai
4. aug 2013

@kaktusik007 nie... my nastupujeme do nemeckej skoly na palisadoch... teda dcera do skoly a syn do skolky - je to normalna skola, skolka a gymnazium oficialne zriadovane nemeckym velvyslanectvom na sk 😉

kaktusik007
4. aug 2013

@dai aha - tak som si to poplietla. Tak pardon 😉

dai
4. aug 2013

@kaktusik007 preco si sa pytala? idete tam?

zudan
24. sep 2013

@sylvia78 Ahoj, aj ja zhánam informácie o tej škôlke, ale máme ešte čas, ale počula som, že sa treba prihlásiť v 2 roku dieťata, čiže rok dopredu. Nevieš prosím ťa je to nejako podmienene, že musí byť zamestnanec Woltsfagenu, či je to normalne prístupná škôlka a trieda aj pre deti v DNV. Až budeš mať viac informácií, bola by som ti vďačná za radu, tiež som z DNV. ĎAkujem Zuzana

sylvia78
autor
25. sep 2013

@zudan
Ahojcek,my sme uz nastupili,mile pani ucitelky,pani riaditelka este viac. Ja odporucam ist za nou sa popytat. Predpokladam,ze VW je uprednostneny a ak zostane volne tak aj inych beru. My nie sme zamestnanci a maly nevie ani makke f po nemecky. Ja som chcela nemcinu len preto,ze anglicky neviem a v nemcine mu viem pomoct a ucit sa s nim. Pani nemcinarka tiez mila osobka. Radsej zajdi za riaditelkou a myslim,ze ak by sa uvolnilo aj skor ako budete mat 3roky. Inak prihlasky sa davaju februar ci marec,uz si nepametam. Keby ta este nieco zaujimalo napis IP. Pekny dnik

lianka28
16. feb 2014

Neviete mi poradiť malý ma už prihlášku na Horovu od mynuleho roku boli sme aj za riaditelkou chceme isť do bežnej triedy nemusí byť nemecká len nevieme kedy a čo máme teraz spraviť vyrozumejú nás do aprila alebo treba isť ešte tam a povedať že máme záujem na 100 percent alebo ako to funguje pozistujte mi dakujem.Myslím že nám hovorila že bude niaky zoznam na internete ktoré deti zobrali kde sa to dá pozreť a kedy?Dakujem za každú nfo . . .

natalyas
20. jan 2016

@zudan
@sylvia78
@lianka28 ahojte, chcem dat dcerku do tejto skolky, zaujimaju ma vase skusenosti a postrehy, ci ste spokojne, ci sa detickam paci, ake su triedy a ucitelky. Vacsina tried je tusim v ZS, tak ma zaujima, ci deti v skolke funguju normalne samostatne a nie je problem s tym, ze by v jedalni alebo na skolskom dvore sa miesali s velkymi skolakmi.
Dakujem za akekolvek info a nazor.

sylvia78
autor
8. feb 2016

@natalyas ahoj, ja neviem o tom, že by skolka bola v ZS, je mozne, ze tam otvorili nejaku skolku navyse, my sme chodili na P. Horova a le do triedy nemeckej a ta je na Smreka a po pol roku som ho odtial vybrala, mali sme teda maly mi prisiel vzdy dokaliceny alebo pocikany od jednej pani ucitelky, inak je tam fajn. Pani riaditelka je velmi mila osobka aj ucitelky - okrem tej co sme s nou mali problem

moni244
8. feb 2016

@natalyas v zakladnej skole su hlavne ptedskolaci, maju vlastny vchod, ihrisko, vacsina tried je v tej druhej budove na Smreka, tam su aj tie najmensie triedy. Moja sice nie je v nemeckej triede, ale v normalnej, ma super pani ucitelky a chodi tam velmi rada

moni244
8. feb 2016

@natalyas v zakladnej skole su hlavne predskolaci, maju vlastny vchod, ihrisko, vacsina tried je v tej druhej budove na Smreka, tam su aj tie najmensie triedy. Moja sice nie je v nemeckej triede, ale v normalnej, ma super pani ucitelky a chodi tam velmi rada