Škôlka Lidické námestie verzus Kalinovská v Košiciach

wierinkaa
8. sep 2012

Neviem sa rozhodnut, do ktorej skolky prihlasit dcerku, kto ma skusenost z niektorou znich a vie poradit. Dakujem🙂

jolinka
8. sep 2012

dcera chodila 2 roky na Lidicke, ako nic zvlastne tejto skolke nevycitam...myslim ze je to taka bezna klasika, co sa tyka pristupu uciteliek aj kruzkov a tak...pacilo sa mi ze vedu deti k ochrane zivot. prostredia, mali vela prednasok, chodili tam policajti, zachranna sluzba, poziarnici...deti polozili v autach, vyskusali, dalej chodili casto do lesa, na prechadzky v kazdom pocasi, co v dalsej skolke mi vadilo, ze krasne pocasie a decka dnuka, bo snad vetricek zafukal... 😉

ucitelky ktora ako...treba natrafit na dobru, jednu sme mali uplne super, mala ju zboznovala, pri druhej nam plakala.

O Kalinovskej viem, ze bola pre nadane deti, mali tam tusim aj nejaky alternativny program, viac pomocok, viac ich naucili, ale chodili sme blizko na ihrisko a tie decka z Kalinovskej mi pripadali viac zdivocene, nedisciplinovane.

wierinkaa
autor
9. sep 2012

@jolinka Dakujem za tvoj nazor, uz som si myslela, ze nikto nenapise🙂

ivetkabj
5. sep 2017

My chodime na kalinovsku a nemam pocit, ze je tam nieco pre nadane deti, je to obycajna skolka. Neviem ako lidicke namestie, ale zevraj maju tam aj nieco zrekonstruovane, co na kalinovskej je vsetko v povodnom stave, dokonca niektore deti nemaju ani vesiacik na uterak ( je len tak pohodeny), v skrinkach policky spadnute. Chodia s nimi len na dvor. Ucitelky sme mali zatial dobre.

xima
6. feb 2020

Niekto nejake novsie postrehy z tychto skolok?

cookie26
20. apr 2021

Rada by som obnovila temu, je tu niekto, kto by prispel? 🙂