maminy, prosím Vás sú tu niektoré, ktorých dieťa navštevuje túto škôlku? v Bratislave Nové Mesto - ulica Letná? ako ste spokojné? čo hovoríte na učiteľky? na dvor vonku atď?? ďakujem
@zuzkat1 ano chodi mi tam mala je prvacka, a tiez je chora, bol 5 tyzdnov doma, teraz vydrzala 2 dni a znova je doma s teplotami. mne sa tiez paci, len mi vadi ze im zmiesavaju tie triedy, a kazdy den je tam nejaky incident...preto sa pytam ake maju skusenosti ine maminy 🙂 tvoja mala chodi do ktorej triedy?
@zuzkat1 to fakt? ano stretli, to je aka nahoda 😵 len oni nie su deleni len rano ale delia ich niekedy aj na obed, ked ich je malo, davaju ich spat do vacsej triedy, alebo velkych davaju spat ku nim..takze od kedy obeduju az do olovrantu su s inymu detmi 😒 sak sa na to spytaj 😉 a byvate este v petrzalke? my chodime oficialne od septembra ale to bola len 3 tyzdne, potom bola chora bola par dni v skolke a potom 5 tyzdnov chora a teraz bola tyzden, 10 dni doma a 2 dni 😀 takze nic moc
@zuzkat1
@badzova ahojte, ste spokojne s touto skolkou? Zaujima ma kedy ste davali prihlasky do tejto skolky, ako stare boli vtedy vase deticky? nebol problem so zobratim do skolky? Syn ma len 10mes, ale vsade pocuvam ake su problemy so vzatim do statnej skolky, tak rozmyslam s podanim prihlasky... Dakujem za odpovede!
@barbora84 ale veď to mas strašne vela času je to zbytočné riešit, keď ešte nema ani rôčik..
@barbora84 a byvame hned oproti skolke, a ci som spokojna zatial to neviem velmi zhodnotit od septembra sme boli viac doma ako vonku ,ale ucitelku mame zlatu tu mala stale spomina, dost na zaciatku plakavala, je dost smutna ked im spajaju triedy ze velke deti robia zle, ale tak deti toho navymyslaju ze az 😀
@badzova moja vcera nebola lebo v noci mala teplotu ale cez den jej nic nebolo tak dnes uz isla.ona tam nerada spi. Ma z toho az nocne mory.budi sa a place ze nechcem zatvorit ocka a nechcem spinkat... A ona mava potom zrejme zo stresu az teplotu. Inak ona je rada v inej triede. Nema rada len rano kym je zberna ta trieda,ale nie kvoli detom,ale kvoli tomu ze tam sedia vsetky tie ucitelky.
@zuzkat1 no pre zmenu sme dnes neboli my lebo mala mala tiez v noci teplotu a kasle, tiez uz zacala plakat ze do skolky nejde, tiez je v strasnom strese, ze je tam celkom dobre, kym Misko nerobi zle, ale ze je smutna ze tam s nou nie sme, a cely den ju v skolke boli brusko - myslim ze je tiez vystresovana. ..neviem
@badzova
@zuzkat1
Ahojte kocky 🙂 Skusam v tejto teme. Nedokazem zohnat ziadne osobnejsie info ohladom MS Letna. Dcera bude mat v auguste 3 roky, spadame pod tuto MS, takze zacinam pomaly riesit prihlasku. Ak by ste boli take zlate, napisali by ste mi nejake info o tejto skolke? Ake su tam p. ucitelky, aky maju deti zhruba rezim, aktivity, stravu, s cim ste, ale naopak nieste spokojne 😉 Velmi pekne dakujem 😉
@girlie81 Ahoj.ja som velmi spokojna.dcerka ma super ucitelky. Myslim ze aj tie ostatne su fajn.jedlo-klasika skolkarske.malej chuti.pokial viem tak rano cvicia,8:30 desiata,potom sa hraju a maju nejake aktivity,o 10tej idu von,potom uz obed 11:30 a o 12tej uz idu spat. To im cita rozpravku a o pol 1nej uz spia do cca pol-3/4 na 3. Olovrant a hra.
Este raz velmi pekne dakujem za info 🙂 😉
Nemam skusenost no tiez hladam v Ba-Nove mesto.