ahojte mamičky z Jazera,
potrebujem malu zapisat do skolky na sidlisku nad jazerom a vobec netusim, do ktorej. Poradite, s ktorou ste spokojne?
Dakujem krasne 🙂
dakujem krasne za radu...
na druzicovu som ako mala chodila ja, je to blizko, ale odradza ma, ze deticky sa chodia hrat k Hornadu a to sa mi zda jednak cudne a jednak nebezpecne...chystam sa volat na Galakticku, ale je tam len 6 tried a obavam sa, ze uz budu mat plno...
ahoj ja mam dceru na dneperskej a velmi sa nam tam paci tiez som sa rozhodovala medzi jenisejskou a dneperskou ale nakoniec vyhrala dneperska a vobec to nelutujem 🙂 😉
Ahojte, chcem sa opýtať na Galaktickú. To je špecializovaná školka? Je to sukromná školka, alebo normálne ako ostatne, štatna? a ešte poprosím radu, či si možem podať žiadosť na viacero škôlok, a čakať kde mi dcerku vezmu? je to vhodné? robieva to niekto takto? mne to tak radili, lebo je dosť problem s umiestnením, všade vraj je plno. dik
@poleva Tak to zíram, ja som s ňou nemala problém, dokonca ked som za ňou šla ohľadom zápisov detí do knižnice, povedala že to pôjde z fondu a budú zapísaný všetci, čo je asi jedna z 5 riaditeľov škôlok v celých Košiciach takto ochotných a prístupných. Akurát je pravda že bola stále niekde rozlietaná a stále niekde niečo riešila, niekedy som za ňou chodila na trikrát, ale to asi každý riaditeľ 😀
dobrý deň, nevie niekto náhodou www stránku na mš družicova ?
@katka8453 Adresa je: www.msdruzicovake.tym.sk
Dobrý deň,
Prosím Vás aké máte skúsenosti S MŠ Jenisejská? Ďakujem
@sepa Ahoj, tu ti odpovedia https://www.modrykonik.sk/group/4378/
ahojte viete mi poradiť www stránku na mš družicova.......www.msdruzicova.tym.sk mi nefunguje. Dakujem
Pracujem v knižnici (momentálne MD), takže som spolupracovala s dvoma škôlkami - MŠ Družicová a MŠ Galaktická. Obidve sú super, bola výborná spolupráca, detičky si chodili pozerať knižky, učiteľky boli tiež veľmi milé. Ak chceš podľa zariadenia, tak Galaktická má novšie vybavenie a zrekonštruovanú budovu, plus majú dopravné ihrisko od USSteelu, na Družicovej som zase poznala všetky učiteľky (robila tam mamka), takže vo všetkom mi vychádzali v ústrety 😀 a aj deti sa mi zdali viac komunikatívnejšie. Treba si ísť pozrieť, ale ja by som doporučovala obidve.