Škôlka Hrnčiarska v Košiciach

lilysk
31. aug 2012

Ahojte .
Viete mi nieco -cokolvek napisat o skolke na Hrnciarskej v KE ?Poznate niekoho kto tam ide dat dieta ,alebo uz tam chodi ?
Moja mala tam prestupuje z inej skolky a uvitam akekolvek info .
Dakujem

mimka1
31. aug 2012

chodili tam obaja moji synovia, a aj treti bude ked sa narodi a vyrastie. Pre mna super školka, nemali sme za 7 rokov žiadny važny problem, bolo na normalne smutno na rozlučke, mile učitelky aj kucharky, pekne zariadenie aj dvor....pytaj sa ked niečo 😎

lilysk
autor
31. aug 2012

@mimka1 Ahoj
Dakujem ti za odpoved .Cokolvek ta napadne tak mi prosim ta napis ,ze ako ste zacinali a kolko bolo deti a cokolvek proste 🙂)
Moja mala chodil do botanickej do sukromnej ,ale zial je to financne velmi nakladne ,tak sme horko tazko vybavili na Hrnciarskej a mam trochu obavu ako bude dcera reagovat ,lebo predsa tam v botanickej bolo 10 deti na 3 ucitelky a toto je statna skolka ....no proste neviem preco ,ale mam taky stres 🙂) Moja dcera je dost ziva a tam ju brali v pohode ,ale bojim sa ,ze ked bude viac deti bude casto upozornovana,alebo take nieco ☹(
No sama neviem coho sa vlastne bojim 🙂
dakujem ti velmi pekne

mimka1
31. aug 2012

no v triede ich bolo myslim 20 až 25. mladší je teraz druhak, takže nove info nemam ale možeš byť kludná, moji su tiež živši a v pohode. fakt sme nemali problem ani s jednou učitelkou ani s nikym 😎 su to aj monteosri a zdrava školka, takže fakt som bola spokojna a tretieho nesnieme len tam aj ked mame po presťahovani asi dve školky ovela bližšie . Neboj bude to oki