Ahojte,
hladame pre nasu ratoslest nasu prvu skolku, chcela by som sa opytat na skusenosti - referencie na sukromnu skolku Happy Land v Malackach.
Dakujem Vsetkym.
naozaj sa tu nenajde nikto z malaciek ?
ahoj ja som ale pozitivum osm nepocula, ale skusenost nemam. chceme sa tejto moznosti sukromnej skolke vyhnut lebo do statnej na s nezobrali, ake mas velke dieta?
ahoj, my uz mam 3rocky ? rozmyslame o tejto skolke, tak by som chcela informacie priamo od mamiciek.
pocula si nejake zle veci ?
a ty mas mas ake velke dieta ? aku alternativu planujes zvolit ?
pozerala som si stranku happy landu a spravilo to na man dojem, aj napriek tomu som opatrna a radsej chcem vediet, ci je to naozaj tak.
myslela som, ze by tu mohol byt niekto kto tam uz dava svoju ratolest.
my sme si povedali, ze sa nikomu nebudeme doprosovat, system statnych skoliek je nieco strasne. ale to ti asi nemusim vysvetlovat, kedze mas vlastnu skusenost.
Tak sme si povedali, ze radsej si priplatime do vzdelania ak to tak mozem povedat, anglicka skolka.
Mne sa viac pozdava happy land, ale je to asi dost subjektivny pocit.
prave naopak happy land je lacnejsi a zda sa mi aj lepsi - skolne 265eur
baby, drzim vam place, nech nemusite iba dufat, viem ze v dnesnej dobe nie kazdy ma nato aby platil dietatu drahe skolne.
netusim aky cennik myslis, pretoze na stranke nic neuvadzaju - informovala som sa telefonicky.
265 je stale vyhodnejsie, to ci uvadzali inu sumu netusim, pretoze som sa o to zacala zaujimat pred mesiacom.
mohli by sme sa ist spolu kuknut 🙂
ja som rozhodnuta, ze pojdeme do sukromnej skolky, hlavne ked ponukaju anglictinu, individualny pristup a hlavne tam neni 300deti - 12deti v triede.
rozhodneme sa iba ci zvolime happy land, takze stale cakam ze sa ozve mamicka co tam uz svoju ratolest dava.
tak prave mi prisla odpoved - mail z HAPPY Landu co sa tyka tych cien a podmienok :
230 a 265,-EUR plus strava 3,-Eur na den
ak je dieta dlhodobo chore, ma pravo si rodic uplatnit raz za rok zlavu 50percent na nasledujuci mesiac skolneho
stravne sa plati iba za to, kolko dieta spapa za mesiac-kolko dni bolo v skolke
Pri dietati do troch rokov preplaca skolne stat - ak sa v tom obdobi mamicka zamestna
Podmienky sa mi zdaju supis.
vyska skolneho je podla veku dietatka - bud 230 alebo 265,-EUR
brumka ak budes chciet, ohlasime sa a prideme sa pozriet na skolku spolu.
brumka, dohodla som si stretnutie v happy lande na zajtra, tak ak chces mozes sa pridat.
Zajtra napisem ako som dopadla.
Nikto mi nebude vediet poradit ?