Škôlka Happy Days a výchovné metódy v nej

jednaerika
19. feb 2010

Poprosim vas o akekolvek SKUSENOSTI s touto skolkou. Hlavne ma zaujima nazor rodicov, ktori tam maju dieta cca rok. Rada by som vedela co v tej skolke v paxi znamena, ze pouzivaju L. Ron Hubbardove výchovné metódy. DAKUJEM

tigri
17. apr 2010

nepoznam tuto skolku, ALE Hubbard je zakladatelom scientologie, co je sekta...asi to hovori za vsetko 😒 😒

logout
17. apr 2010

Ano, Hubbard je zakladatelom scientologickej cirkvi, takisto organizacia "Association for Better Living and Education", ktora sa na strankach skolky Happy Days spomina, sa povazuje za organizaciu prepojenu so scientologickou cirkvou.

logout
17. apr 2010

Ja osobne by som bola velmi ostrazita, citala som svedectva ludi, ktori boli clenmi cirkvi, a nie je to sranda. Urcite by som tam svoje dieta nedala. Tiez sa mi nepaci, ze skolka sa sice spomina meno Hubbarda, cim sa nepriamo k scientologii priznava, ale nie kazdemu sa toto meno automaticky so scientologiou spoji. Ak uvazujete dat dieta do tejto skolky, velmi odporucam najst si na nete cim viac informacii o scientologii.

klementina
11. nov 2010

ma niekto aj osobnu skusenost s touto skolkou?

maajka83
9. júl 2012

osobne by som tam svoje dieta nedala. dajte si pozor na na http://new.centrumbasic.sk/ aj tam stale ospevuju Hubbarda. Tvaria sa ze pomahaju detom a pritom len lanaria rodicov. sestra ma na to upozornila, lebo ona ako ucitelka, bola na tom skoleni, prisla im ponuka do ZS tak isla. Ked si vygoogla toho pana tak zistila ze je to zakladatel scientologie, a viac tam nepachla a opozornila aj rodivoc co tam mali ist so svojimi detmi ktore mali problémy s ucenim a pod. aby tam nechodli.

anibabyblue
Odpoveď bola odstránená
Zobraz