Škôlka Haanova

nikolet_89
3. mar 2014

Ahojte maminky poradte mi pls kedy je treba dat prihlasku do skolky ak dcerka bude mat 3 roky vo february 2015. Dakujem krasne...vela mamiciek podava do roznych skolok uz teraz a maju rovanko stare deti tak aby sme stihli dakujem moc a este jedna otazka cakam druhe dietatko myslite si, ze to bude problem ? Dakujem

mon173
3. mar 2014

No vraj je najlepsie dat aj teraz, hoci je velmi pravdepodobne ze ti ju nezoberu..:( ale snad bud.rok zavazi aspon to, ze si sa o to pokusala uz teraz..ja si to tak teda myslim..

luliu
3. mar 2014

@nikolet_89 Mozes dat aj teraz a termin nastupu uved februar 2015

mahu74
3. mar 2014

Ak by mala nastúpiť v tom februári, tak určite treba dať prihlášku teraz (v marci), pretože prihláška sa podáva na školský rok- t.j. 2014/2015. Termín nástupu tam uveď 02/2015- ale je na nich, či ti budú držať miesto (lebo oni ho musia fyzicky držať od septembra). Závisí od škôlky- resp. riaditeľky. Hoci, ja som s tým problém nemala. Treba ísť osobne a informovať sa. Druhá vec je, že by som isto neodporúčala pri novorodencovi ešte aj dávať súrodenca prvýkrát do škôlky- tých chorôb sa nezbavíš- bude ti chorá malá a nachytá aj bábätko... aspoň moja skúsenosť:(