Mamičky !!!!! Chcela by som sa spýtať, že aké máte skúsenosti s MŠ Gessayova. AKá tam je strava prístup a ostatné veci. Dakujem za odpovede. 🙂
@abrahamovaz tiez by ma to zaujimalo...na tuto skolku akoby nebolo mozne najst ziadne referencie 😒
chodí tam dcérka a sme veľmi spokojní, učiteľky a celkovo personál je tam veľmi milí, s deťmi pracujú, majú tam aj krúžky: angličtinu, keramiku a tuším ešte niečo. Dcérka už ide do školy, teraz sme tam dávali prihlášku pre synčeka, tak dúfam, že ho vezmú. Jediné, čo by som uvítala, ak by chodili s deťmi vonku aj poobede, inak nemám žiadne iné výhrady. Ako píšem s učiteľkami som totálne spokojná - vždy príjemné a milé - to netuším ako zvládajú - majú môj nekonečný obdiv, deťom pomôžu aj s obliekaním, aj s utretím zadočku - čo nie všade robia ako som počula.
Ak by ste potrebovali ešte nejaké info, napíšte.
@roxi ahoj roxi, moj syncek tam nastupuje od septembra, tak ma zaujima vsetko ohladne tejto skolky 🙂 aky je tam rezim dna? co zvyknu deti papat? musia povinne poobede spat? (nas maly totiz uz nespava - co v takom pripade deti robia?), pomahaju im napriklad pri jedeni? on bude mat v lete 3 roky a este teda moc samostatny nie je...
@lulusha tak moja už ide do školy, ale Leo tam tiež nastupuje od sept., no Lea tam začala chodiť až ako 5 ročná, takže na všetky otázky ti neviem odpovedať, lebo tí väčší už jedia samostatne, ale napr. po veľkej potrebe im stále pomáhajú a utrú zadoček, spať musia - ja som aj chcela doniesť potvrdenie od lekárky, že dcérka od 2 rokov funguje nonstop od cca 7 hod. - 22-23 hod., ale nepomohlo, proste musí ležať, toto bol u nás problém a nevedela si na to zvyknúť, problém je, že ak tam pri dlhom ležaní aj zaspí, tak niekedy až tesne predtým ako ich už budia, takže potom je z toho nesvoja, lebo ešte len zaspala a už musí vstávať a ak zaspí normálne, tak potom doma nevie pred polnocou zaspať a tak zas na ďalší deň je problém so vstávaním. Takže s tým spaním si nepomôžeš, mne sľubovali, že druhý polrok už predškoláci nebudú musieť spať ak nechcú, ale aj tak ich spať dávajú.
Ale učiteľky sú tam milé a myslím, že tým menším určite s jedením pomáhajú, aj s obliekaním.
Moj syn tam chodil 4 roky, ak chcete pytajte sa
@lulusha vyzerá to tak, že sa tam určite od sept. budeme pravidelne stretávať 😉 . Čo sa týka spánku, tak určite budú problémy, Leo tiež už asi pol roka cez deň nespí, ale tak raz za 2 týždne sa ešte stane, že zaspinká, no jeho kolektív viac unavuje, tak dúfam, že s ním nebude až taký problém, čo sa spánku týka ako s Leou, tam to bolo horšie, ale pochodí už len máj a jún aj to asi nie celý, tak to už vydrží.
@lulusha skolka je super, syn chodil na ludove tance a tomu sa pani ucitelky venuju dlho a dobre. Jedine co mi viac menej prekazalo bol "odmenovaci system" ...uprac si dostanes sladke, budes ticho sediet dostanes sladke... Takto bohuzial syn nazbieral aj 5-6 cukrikov za den, u nas taketo nieco nepraktizujeme (tiez nedostanem cokoladu za to, ze doma navarim 😉 proste deti treba viest k poriadku inak...uz ked bol velky, tak tie cukriky/lizatka odmietal. Este na co si spominam bolo, ze nechodili poobede von (bohuzial si vzdy nasli nejaku vyhovorku). Inak strava skvela, vybavenie skolky fajn...
ahojte, od septembra nastupuje do tejto škôlky aj môj Jakub, chcem sa spýtať, či máte nejaké info o poplatkoch, dennom poriadku, nejaký zoznam vecí čo treba kúpiť... ďakujem za odpovede 🙂
@barjakabra v škôlke si už môžeš v priebehu tohto týždňa vyzdvihnúť papiere, ktoré treba vyplniť a priniesť sebou, alebo to vyplníš až 2.9.
- inak čo sa pamätám, tak pre dcérku som brala len - papučky, náhradné oblečenie, pyžamko, v skrinke vždy nechávam pršiplášť, alebo nejakú nepremokavú bundičku, potom treba ešte zubnú kefku, pohárik a to je asi všetko, info o poplatkoch a krúžkoch dostaneme asi prvý deň, my teda nastúpime až 3.9. takže asi budeš mať info skôr ako ja.
@roxi ďakujem krásne 🙂 asi sa tam po ceste z práce zastavím vyzdvihnúť tie papiere a popritom zistím čo sa dá... len som tam nechcela otravovať, keď som si predstavila, že každý rodič by tam chodil a pýtal sa na to isté... trošku som čakala a dúfala, že nejaké základné info prídu mailom...
@barjakabra ja som uz pre papiere bola, vsetko mi vysvetlili...najmensie deticky este nemusia mat zubnu kefku, staci papucky a nahradne oblecenie, my zatial este neberieme ani pyzamko, prve dva tyzdne minimalne budeme chodit len doobeda 🙂
ahojte, do kedy je skolka otvorena a funguje aj pocas prazdnin? nas maly teraz chodi do sukromnych jasiel ale po dovrseni 3. rokov uvazujem, ze ho dam do statnej skolky, akurat potrebujem taku, co nekonci o 16:00. mimochodom, toto je skolka do ktorej som aj ja chodila ako dieta🙂)
@rough ahoj, skolka je otvorena do 17.00 🙂
no ako, dievcata?
@barjakabra
@roxi ako som pozrela zoznam deticiek, tusim su nasi chlapci spoluziaci 🙂 aky bol vas prvy den? nas Lacko bol zatial na pol dna, ale zvladol to super, tesi sa na zajtra 😵
@lulusha my sme dnes neboli, keďže dcérka išla dnes 1x do školy, tak sme šli s ňou a teda Leou prvý deň v škôlke bude až zajtra, tak som zvedavá, tento týždeň ho nechám len doobeda, alebo budúci týždeň už bude v škôlke celý deň.
No snáď to zajtra zvládne Leo tak dobre ako Lacko dnešok 😉 , snáď sa uvidíme.
@lulusha Jakubko bol statočne celý deň, vydržal do pol tretej 🙂 čakali sme, že bude zle a budú nám volať po dvoch hodinách, keďže nie je zvyknutý na deti, iba na dospelých, detí sa skôr bojí... celkom sa aj tešil na dnešok, takže uvidíme ako bude 🙂
je tam jeden chlapcek, ktory aj vcera cely den plakal, aj dnes rano... 😢 mi az srdce trhalo... Lacko hovoril, ze chlapcek sedel na lavicke a plakal 😔 ale snad sa aklimatizuju, drobci zlati 🙂
@lulusha presne ten rozplakal dnes ráno Jakubka ☹ dovtedy sa držal statočne a keď ho zbadal, začal plakať aj on 🙂 keby som tam mala robiť učiteľku, tak asi plačem s nimi...
@barjakabra
@lulusha
tak to uplakané chúďa som tam dnes ráno všimla aj ja, len kým som s učiteľkov stihla prehodiť pár slov, tak sa rozplakali ďalšie 2 detičky a to sa už Leovi nepáčilo a odmietol ísť do triedy s tým, že tam deti plačú, tak on ide do triedy kam chodila minulý rok Lea a odkráčal k veľkáčom 😅 , našťastie tam pre neho mali pochopenie a chvíľku si ho tam nechali a potom keď ho zaviedla učiteľka už do tej najmenšej triedy tak už bol vraj v pohode, tak uvidíme čo bude zajtra, ale obávam sa, že kým tam budú deti rano plakať, tak do tej triedy nebude chcieť ísť a ak ho k tomu donútim tak budú mať o jedno plačúce dieťa naviac 😖
Baby máte nejaky kontakt na škôlku?
Ahojte mamicky, mate niekto aktualne skusenosti s touto skolkou? dakujem za kazde info ohladom spokojnosti a hlavne ako sa venuju ucitelky detom ...skusenosti 🙂
@nicinka0 a už majú aj web: http://msgessayova31.webnode.sk/ ja som tiež spokojná 🙂
baby neviete ci primaju aj deticky pocas skolskeho roka? moj bude mat tri roky az vo februari, dovtedy s nim chcem byt doma. na druhej strane ma hrozne rad deticky a vzdy ked ideme okolo tejto skolky alebo okolo haanovej tak iba pozera cez plot a kyva im 😀
Ahojte baby....neviete náhodou kedy je nástup do skolky? Nemaju ani na webe a ani vyvesené na skolke.
Neni tu žiadna mamička, ktorej dieťatko chodí do tejto škôlky? 😀