Škôlka cez prázdniny

12. jún 2024

Tie matky ktoré ste doma napr.na materskej ak .mATE staršie dieťa alebo ste nezamestnané nechávate dieťa doma alebo bude chodiť cez prázdniny do škôlky?

ibrunova
12. jún 2024

U nás mohli v lete do škôlky chodiť len deti matiek, ktoré boli zamestnané.

gab1sol
12. jún 2024

Kým chodili obe do škôlky, chodili cez prázdniny. Ako je staršia v škole, teda má prázdniny, tak mladšia je tiež doma.

elviku11
12. jún 2024

Nie, nedávala som staršie do škôlky cez prázdniny, keď som bola s mladším dieťaťom na materskej

pribinak
12. jún 2024

A môže chodiť do skolky? U nás bola letná škôlka len pre deti pracujúcich rodičov

nikha2809
12. jún 2024

Nie, nikdy som nedávala deti do škôlky, keď som bola doma.Ked chodila staršia, bola som na RD s mladším, teraz už má staršia prázdniny, čiže tak či tak si to s mužom musíme zariadiť, aby s ňou niekto bol, tak nedávam ani syna do mš

autor
12. jún 2024

@pribinak ano dá sa,že môžu aj matky čo sú na RD md prázdniny majú koncom júla do konca augusta

bellaa3007
12. jún 2024

U nás viem, že davajú aj tie čo su s mladsimi na RD/MD

vyrovnanaosoba
12. jún 2024

Nechávam doma.

kris_tin257
12. jún 2024

Som s mladšou na rodičovskej a áno starší chodí do škôlky aj cez prázdniny 😊

elis248
12. jún 2024

Som doma s mladším a staršieho nechávam na prázdniny doma. Dokonca som ho aj dala do škôlky neskôr, až keď mal skoro 4r.

pe_mi
12. jún 2024

Ahoj,u nás bola podmienka pracujúci rodič.
A nie len,keď bola matka na RD/MD s mladším ,ale aj celkovo nepracujúci rodič nemohol prihlásiť dieťa.
Čož je aj pochopiteľne.

lulu0123
12. jún 2024

Ja som deti vzdy nechala doma cele leto.Zatial sme to vzdy nejako vykryli. Ale mam svagrinu. Ta je doma s mladsim. Este na jarne prazdniny, kedy bola ich skolka zatvorena tyzden, dala malu do sukromnej, kde chodila predtym. A v skolke je aj cele leto vzdy. Od 1 roka. Toto naozaj nechapem.
My si vzdy leto velmi uzijeme, ani neviem ako nam zbehne. Vzdy je kratke.

dory11
13. jún 2024

Nie nedával by som staršie aj som doma z mladším .ale veľa škôlok funguje na princípe že cez prázdniny môžu škôlku návštevat iba deti kde obaja rodičia pracujú

beahaydee
13. jún 2024

Planovala som nechat dceru doma, som na RD so synom. Ale kedze som zistila, ze vsetci jej kamarati budu v skolke, pojde aj ona. Takto by len cakala kazdy den do tretej, kedy sa na ihrisku objavi nejaky kamos. U nas je v lete skolka jeden mesiac, druhy bude doma

tramtada31
13. jún 2024

Chcela som dat, ale ochorelo, takze som si zaplatila zdražené celomesacne skolne za jeden deň skolky 😀 ono zase to nie je med lízať, lebo to dieťa treba do skolky odniest (Skorej vstať, obliecť a toto absolvovať aj s druhym dietatom). Mne sa zase deti klbcili cely deň, mali iný režim, lepsie by mi bolo, keby bolo staršie v škôlke, aj keď osud to nechcel😀

dagas
13. jún 2024

Pôjde do škôlky. Doma jej je dlho a určite sa viac prebaví s deťmi ako doma pri uplakanom bábätku 😏

misinka0611
Autor odpoveď zmazal
Zobraz