Škôlka Bernolákovo a okolie

ivased
22. aug 2018

S bliziacim sa septembrom zacinam intenzivne riesit, ktoru skolku vybrat pre mojich dvoch synov (4 a 2 roky). Mate niekto typ na skolku s dobrymi a trpezlivymi ucitelkami v Bernolakove alebo blizkom okoli?
Nebojim sa ani tak ich socializacie s inymi detmi, ako skor toho, ako budu prebiehat obedy a spanok, kedze oni su v jedle neskutocne, ale fakt neskutocne vyberavy. Najme mladsi, zje len zelenu brokolicovu polievku alebo suche cestoviny bez omacok. Ja dufam, ze sa to zlepsi aj tym, ze bude v kolektive. Len potrebuje cas a citlivy pristup.

loginexistuje
22. aug 2018

Myslis od septembra 2019 ? Mas trvaly pobyt aj s detmi v bernolakove?

ivased
autor
22. aug 2018

@loginexistuje bohuzial nemame tam trvaly pobyt. Este sa tam len stahujeme v polke septembra a ja si chcem nechat trvaly v BA. So statnou skolkou tym padom ani neratam. :(

ivased
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivased
autor
22. aug 2018

@loginexistuje a plan je uz od tohto septembra, cize o cca 2-3 tyzdne, kym sa nam podari presunut aspon zakladne veci do noveho domu.

loginexistuje
22. aug 2018

Jasne tu je to so skolkami horsie ako v ba skus bernolacik je to sukromna ale teda tu su poradovniky aj na sukromne skolky dost neskoro riesis

loginexistuje
22. aug 2018

Ak planujes ist do prace tak aspon na mladsieho by stat mohol prispiet tymi 280 eur lebo platit cca 800 mesacne za oboch je dost

ivased
autor
22. aug 2018

@loginexistuje v Bernolaciku by sme sa vedeli umiestnit. Len som si nebola ista, ake su tam ucitelky, ci nema niekto priamu skusenost.

loginexistuje
22. aug 2018

@ivased ja mam sprostredkovanu od dobrej priatelky su spokojny

kristinajo
22. aug 2018

Pozri na FB ich stranku “detska skolka bernolacik”- su tam recenzie aj fotky.... kamaratky tam maju deti a su velmi spokojne

ivased
autor
22. aug 2018

@loginexistuje dakujem za odpovede, tak vyskusam Bernolacik 🙂