Škôlka Asobi v Bratislave

janka418
26. jún 2015

Ahojte maminky, chcem sa informovať o škôlke asobi v Bratislave ci tam nechodia vase deti a ci vasim detickam pomohli a zacali rozprávať? Rozmýšľame o nej lebo mame dcérku 4 ročnú a nerozpráva nám tak ako by mala keď si niečo prosí tak si vypýta povie nám aj keď mi sa jej opýtam odpovie ale ona keď sa hrá má hatlaninu že jej nikto nerozumie :( chceme jej pomôcť dali sme ju do súkromnej škôlky ako pokroky sú ale nieje to take tým že majú tam viac detí a nemajú čas sa jej tak venovať a ona potrebuje aby sa jej venovali. Rozmýšľala som aj nad dialógom len tam sa zas dlho čaká. Ak máte skúsenosti so škôlkou budem veľmi rada za odpovede či to niesu zbytočne vyhodené peniažky. Dakujem vám

lubbie
30. jún 2015

Cena 460 €/mesiac + stravne. Bola som sa tam informovať, myslela som, že malý bude mať problém, posielali nás logopedičke, ale stačilo mu len vybrať nosne mandle 🙂) Inak veľmi pekné a príjemné prostredie, veľa aktivít, deti čo som tam videla, boli väčšinou také so špeciálnymi potrebami (neartikulovali, mali niektorý z tých syndrómov, len môj odhad). Určite sú tam profesionáli, len neviem, či sa dokážu venovať všetkým deťom rovnako...možno to majú nejako vyriešené, neviem. V každom prípade sú veľmi milí a profesionálni.