Ahojte, zaujmalo by ma, či ste sa stretli vy alebo vaši známi s tým, že sa deti v škôlke prezerali alebo chytali? ( zadok, predok?) Hlavne v Nitre, lebo tu mam dceru v škôlke. Veľmi ma to znepokojuje, najmä po tom incidente v Nemecku v sukromnej škôlke keď sa zistilo ze to deti pod dohľadom učiteliek robili.. ako je na tom Slovensko.. male deti to nepovedia či spytať sa to na rovinu uciteliek?
@modrykomik 😁😁 Dnes tu ide karta 😄
Deti sa pozerajú a prezerajú, lebo sú zvedavé. Moje dieťa sa tiež pozerá.. ale vie, že chytať nemá, a ani nikto nemá chytať ju ...
detská zvedavosť, chytať zakázané - toto svojim deťom vysvetliť.
@322sima123 boooooze hlavne sa z toho nepokakaj😁spdoma gomora v kazdej skolke😁
Robím v škôlke 10 rokov, bežne sa deti same seba pozorujú. To, že by sa navzájom chytali som nezažila.
Ešte aby ti neprišla zo škôlky domov tehotná, že?
@jabadabadu ja si napr nepamätám, žeby sme si niečo ukazovali.
@322sima123 treba sa o takých veciach s detmi rozprávať a vysvetľovať im, potom nebudú také zvedavé. Ja by som túto tému tak nezosmiešňovala, práve sme prežili v škôlke veľmi nepríjemnú skúsenosť s ucitelkami ,bývame neďaleko Nitry. Dejú sa rôzne veci a deti ešte nevedia co im druhí môžu robiť a co nie... ja keby zo svojimi deťmi o tom nekomunikujem nezistila by som, čo som zistila, lebo by to syn sám od seba nepovedal, považoval to za normálne a myseľ si, že to tak proste v škôlke chodí....
🤷♀️🤦♀️🙈