Ahojte, prosim je normalne tyzden skolka a potom 2 tyzdne choroba a zas max tyzden v skolke? Nastupila v septembri a viac je doma ako v skolke 😔
@missi123 U nas je zatial maximum 4 dni v skolke. Doma vzdy 2 tyzdne minimalne, bolo uz aj 4t doma. Nasa pediatricka hovori ze je to teraz normalka.
u nás je to rovnaké, už je to na nervy :( najhoršie je, že si veľmi rýchlo zvykne, že je doma a nastoliť mu zasa režim na škôlku je ťažké .. a keď si zvykne na škôlku konečne, tak je zasa doma ... a takto dookola :(
ano je to normalne. prvy rok v skolke dcera tiez takto fungovala(presne tyzden v skolke a 2 doma). tento druhy rok je to klop klop lepsie. teraz je asi 4. krat chora od septembra.
Ano. U nás to trvalo cca pol roka.
Naša pediatrička vraví, že to je teraz tak. 3-4-5 dní sú deti v škôlke a mesiac doma. Veru...
Našej škôlke hrozia chrípkové prázdniny. Sú spojené 2 malé triedy a dokopy je 6 detičiek. Ale čo sa aj bavím s inými mamičkami, majú to tak takmer všetci, koho sa opýtam. 3 dni v škôlke a nádcha, o deň na to kašel, ktorý trvá dlho... Alebo teploty vysoké. Vydržať. Povedať si, veď to prejde... Čo iné. Buduje sa imunita. 😉
Moji su uz predskolaci, tento rok odchodili od zaciatku septembra dokopy 26 dni😅. Inak stale doma - sopel, kasel, teplota. Dnes mali v triede aj s nimi 6 deti, ale na Mikulasa bola cela trieda, tak cakam, kedy to prepukne😅
my taktiez, neboj sa :D teraz je toho strasne vela, nevydrzi v skolke dlhsie ako tyzden, uz som z toho zufala dost. ale co narobime, toto obdobie nejak musime proste prekonat. bude dobre.
Ano normalne, syn ked mal okolo 5rokov sa to zlepsilo, teraz uz byva chory max 1x za rok. Je to o veku dietata podla mna. Mozes do neho davat cokolvek moc nepomoze, iba pretrpiet ako v podstate vsetko 🤭😉😀
@sajmon4 Presne moja dcéra bola za 4 roky v škôlke iba raz chorá 10 dní keď mala ovčie kiahne, presne to isté aj moja neter.
@elizabet173 Áno ako píšeš nie je to pravidlo, že deti v škôlke bývajú často choré. Moja mama mala 3 deti a nikto v robote ani o tom nevedel, lebo sme nebývali choré a to bolo za socializmu pred vyše 40 rokmi.
Áno môj ešte nechodil celý týždeň chodí PO-ŠT a piatok už doma. Už ma to nebaví.
Do Vianoc ostáva doma