Pekny den prajem, chcela by som sa opytat na jednu vec... syn ide do skoly prirody... ja synovy, doma dovolim spinkat, bez spodneho pradla, iba pyzamko, ziadne boxerky, podla vas v skole v prirode mu mam povedat, aby mal aj boxerky aj pyzamko? Mozno sa mi niekto vysmejete, ale dakujem za odpovede. Blbe komentare si prosim vas nechajte pre seba.
Myslíš, že učiteľka mu bude pozerať pod pyžamo čo má na sebe? A zvyčajne sa spí bez spodného prádla na to to pyžamo existuje. Skôr by som mu vtlkala do hlavy nech si dá každý deň nové trenky, aby ti nepriniesol nevyužité veci v kufri hlavne, že mal "pyžamko"
To mi pripomína mojho brata. V školke si vyzliekol slipy lebo doma bol tiez zvyknuty spat bez spodneho pradla a učitelka skoro dostala infarkt😂
@karolin55 nech spi ko chce...ja si mechavam mohavicky aj mala podnocnou koseloua gatky..syn spi v slipoch len
Veď je normálne nemať spodné prádlo pod pyžamom, nechápem z akého dôvodu by to malo byť inak ako doma
Myslela som si, ze sa bude riesit pyzamko... ani neviete, preco, alebo koli comu, ale uz sa riesi nejaka zdrobnenina, ale nevadi, Dakujem za vase odpovede.
U nas sa spava iba v pyzame a absolvovala som XY taborov ako veduca, a vobec nikto neriesil co ma kto pod pyzamom.
(kolko rokov ma ten tvoj syn ked spinka v pyzamnku?)