Ruksak do škôlky

29. júl 2021

Ahojte poradite prvy ruksak do skolky 🙂 nieco pekne a nie velmi velke 🙂

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
yanni
29. júl 2021

My name tento https://www.amazon.de/Deuter-Kinder-Daypack-ros... Nosi ho uz druhe dieta a este stale vyzera ako novy.

natalala
29. júl 2021

My sme kupili “my first bag” od childhome. Maju rozne farby a velkost akurat 🙂

leuska15leuska15
29. júl 2021

@yanni to vyzerá už aj ako do školy veľký 🙂 co také v ňom nosí? 🙂 (myslím to v najlepšom, iba ma to zaujíma, čo také sa dá nosiť do škôlky tak veľa)

ruzasipova
29. júl 2021

@leuska15leuska15 Voda teraz v lete, rusko, vreckovky, sponky :D, v nasom pripade aj puzdro na okuliare a hracka.

mogaa
30. júl 2021

Je uplne jedno aký kúpiš, aj tak v ňom veľa toho nosiť nebude....voda,max.sladkosť, vreckovky a to je asi tak všetko....hračky by do škôlky nosiť nemali, oblečenie náhradné je v skrinke, špinavé budeš nosiť ty....inak voda ani od septembra nebude potrebné, lebo tú v škôlke dostávajú...

dankanka
30. júl 2021

Ja som doteraz nepochopila naco ruksak do skolky... Ved ajtak nahradke oblecko, vodu, nesiem ja.. ale teda dala som jej 20rocny, po synovcovi, vo vyzore olysoveho macka a mala sa tesi. Ruksaku by vek nikto neuhadol a mna tesi ze som nekupila dalsiu somarinu.

elizabet173
30. júl 2021

@dankanka ruksak na to do škôlky, aby bolo dieťa samostatnejšie. Už doma mu len dať čisté pyžamo, prípadne oprané náhradné veci, fľašu s vodou a nech si do ruksaku spakuje samé, odnesie a v škôlke dá tam, kde treba, vodu, náhradné veci do skrinky, pyžamo na postieľku. Dieťa sa učí samostatnosti a zodpovednosti, čo je preň len plus a cíti sa dôležité. A zíde sa aj na to, ak si zo škôlky berie nejaké kresby, výrobky, prípadne nejakú sladkosť, bublifuk a pod. čo dostanú, keď má niekto narodeniny. Niektoré deti sa lepšie adaptujú, ak majú v ruksaku skrytú napr. fotografiu maminy, alebo maličkú bábiku, ktorá má vlasy ako mamina, príp. nejakú jej vec - šatku a pod. aby im nebolo smutno.

yanni
30. júl 2021

@leuska15leuska15 to nie je velky. Je uplne malicky. Na 8 Litrov.

yanni
30. júl 2021

@leuska15leuska15
@dankanka co v nom nosi? To ci ruksak ano anebo nie zalezi, do akej skolky chodi. MOje deti maju setko v skolke. Nic nemusia nosit. Ani vodu, ani jedlo, náhradní oblecenie maju v skolke vo vlastnom boxe. Aaaale 1-3 krat do tyzdna su na "ture" po okoli spoznavat prirodu, idu peso na farmu atd. Tam im třeba nabalit náhradní veci podla pocasia, minimalne stravu na pol dna, vodu. A na to ten ruksak potřebuju.

dankanka
30. júl 2021

@yanni super skolka ;). To uz potom treba ruksacik.

katulienkax
30. júl 2021

jdine co som dcere nosila bolo pyzamko v pondelky. vsetko ostatne mala v skrinke stale vlozene. Tiez som doteraz nepochopila ten ruksak do skolky aj tak to vlacia vacsinou rodicia v ruke

ivanka12311
30. júl 2021

Ak ide do škôlky niečo takéto maličké stačí využije aj na výlety 🤗 rozmery pozerajte

ckatka
30. júl 2021

My mame od AnaKalis Slovakia. Lahucky detský sťahovaci vak reflexny a s hrudnou sponou aby nepadal z pliec. Tiež reflexnou.
Da sa prať.
Do škôlky ho nenosí lebo tam nič nenosime ( pyžamko je v kočíku mladšieho brata).
Nosí ho na plaváreň a tam zmesti v pohode športový uterák, plavky, okuliare a náhradné oblečenie.
A keď ideme k babke/na cesty, bali si tam veci pre seba o ktoré sa ja nestarám. Hračka, plysak, okuliare, jablko, voda...

karmen118
30. júl 2021

Dcérke sme kúpili od Skip Hop, majú rôzne, ona má konkrétne tento - https://www.market24.sk/skip-hop-zoo-batoztek-j..., má k nemu aj fľašu, dá sa dokúpiť aj box na desiatu, termosky a tak.

lulamx
30. júl 2021

nasi mali obaja boll. taketo nieco: https://www.mall.sk/batohy/boll-bunny-6l-lime?s...
ale vtedy este nebol decathlon, dnes by som brala toto: https://www.decathlon.sk/detsky-batoh-mh100-5-l...