Ahojte mam otazocku dnes mi volali zo skolky kde som podala ziadost ze si mam prist pre rozhodnutie do skolky zajtra .. ale nic viac 🤷♀️prosim Vas mozu mi dat aj to ze mi ju dcerku neprijali? Vam to ako oznamili dakujem
Ja viem,kamoske posielali list zo skolky ze neprijali .. mna volaju zajtra medzi 9 az 12hod.. tak zato sa pytam .. ci sa mam tesit 😂
no zalezi kolko rokov ma dieta...napr u nas do statnych skolok deti narodene v 2019 neberu vobec buduci rok...
mne riaditelka pisala sms a zajtra osobne po rozhodnutie...mne povedala,ze mala 83 ziadosti a prijimat mohla len 30 deti.. no masaker...
@alenamihal to Vam takto povedala rovno do telefonu? Drzim palce.. u nas je 5 MŠ .. tak som zvedava 🙂
@alenamihal u nas v jednej skolke mala 105 ziadost a 30 mohla vziat... :(
Nas nezobrali pred dvomi rokmi do dvoch, ja uz na prasky co idem robit, nastastie sme boli na cakacke a jedno dietatko odhlasili, inac vsade plny stav rozhodnutie sa chodi bravat vzdy bud prijmu alebo nie
Škôlky sú masaker mne tiež nezobrali dieťa do slovenskej skolky z maďarskej mám obavy
Jasné že môžes mať ze neprijali, niekde posielajú, tu teda asi dávajú osobne. Nvm kolko ma dieťa rokov ak je predškolského veku tak ich uprednostňujú. Ak menšie a kapacity nepustili, môže byt že dieťa neprijímajú
Včera to jedna influencerka riešila na ig a viaceré mamičky jej písali, že ich takto zavolali a dali aj rozhodnutie, že deti neprijali, jedna vraj takto bola 3x 🤦 Nám 2r3m prijali a ani nás osobne nepozvali, len zavolali a na edupage sme mali rozhodnutie o prijatí 😁
Mne pisala riaditelka. Ja som nedava k ziadosti rodny list. A pisala ze kto nedolozil rodny list a papier od dr ma doniest a uz som vedela ze ju beru
@canis_lupus ako tak čítam komenty aj my sme mali šťastie, že našu 3r prijali 😂 pretože popravde ani nesledujem tú situáciu, čo sa týka škôlok viem, že bude veľa predškolákov a to je tak všetko 😀
@felicita027 tak určite to ide podľa lokality. Ja som z Tatier a tu je máličko detí. Úprimne som ani nečakala, že ho príjmu, lebo ešte sme žiadali, aby išiel až od 3 rokov, čiže až od februára a tá konkrétna škôlka je populárna aj vedľa v Poprade, tak som bola pozitívne prekvapená 😁 Niekde ako píšu vyššie neberú pomaly ani 4r. Ale inak teda my sme si normálne mohli dať číslo prihlášky cez link na stránke do edupage a tam sme kontrolovali, či už máme rozhodnutie, ale asi to tak všade bohužiaľ nemajú.
@canis_lupus škôlka má Edupage?
@erikaa09 treba k prihláške aj rodný list? To som ešte nepočula
@oliverceky áno, je to MŠ pri ZŠ, možno aj preto, neviem vlastne, či je to bežné 😅
@oliverceky aj naša má edupage a to nie je ani spojená so ZŠ
vsade sa hovori, ze do skolok sa dostat tento rok pre 3r a 4r je problem. v Ba deti ktore nemali do septembra 3r ani neberu, s nastupom od januara vobec. v nasej skolke prijali len 70 deti z 240 ziadosti (cca). a to je v okoli skolok vela, ale funguje to podla spadovych oblasti. cize ked dieta nezoberu tam kde patri, ma jednoducho smolu 😒
Ahojte,patrím k tým mamám, ktorým nezobrali do MŠ trojročné dieťa (odvolanie voči neprijatiu som poslala,zatiaľ sa neozvali). Keďže je júlový, vôbec som s týmto nerátala. Mladšie dieťa už nemám, od apríla pracujem (máj+jún bol v súkromnej škôlke-s rodičovským príspevkom sa to dalo, v lete bol plán, že bude doma a aj je,užívame si prázdniny) a od septembra fakt neviem,čo bude. Ako ste to vymysleli vy,ktoré ste v rovnakej situácii? Ja mám (zatiaľ) v pláne požiadať zamestnávateľa o pol úväzok, že by som pracovala 2 týždne v mesiaci (u mňa v práci by to bolo možné), zvyšok si podelia muž +babky. Súkromná škôlka bola výborná, ale je to veľmi veľa peňazí 😔 (bez RP)
áno, tiež sme boli v MŠ a v rozhodnutí je napísané či prijali alebo neprijali. Musia sa ku každej prihláške vyjadriť a nie len k tým, ktoré prijali.