Rozhodnutie o neprijatí do škôlky

3. jún 2022

Ahojte baby, akurát mi prišiel mail ohľadom neprijatí malej do škôlky s tým, že si ho mám prísť prevziať a podpísať jeho prevzatie. Možno hlúpa otázka, ale čo sa stane ak neprídem? Potrebujem ho k niečomu? Lebo mi príde zbytočné sa tam aj s malou teperiť (keďže treba prísť doobeda a ja ju nemám s kým nechať) kvôli jednému papieru, kde je iba napisane to čo aj v mailovej správe. Ďakujem 😊

marci77
3. jún 2022

asi chcu usetrit na postovnom
ak si ho nepridete prevziat osobne, predpokladam, ze su povinni vam to poslat doporucene postou
potom sa este mozete odvolat

neviem ako surne to potrebujete, ci to bolo v mieste vasho trvaleho bydliska a kolko ma dieta rokov .....v podstate k nicomu to asi nepotrebujete, ibaze by ste sa chceli odvolat

mne prisli 4 take oznamenia minuly rok ....aj som sa odvolavala, nepomohlo, 3rocne deti neberu, resp. maju asi nejaku triedu aj najmensich alebo to neviem, ci su socialne pripady alebo surodenci deti alebo ukrajinci alebo na zaklade coho tie deti prijali, ked ostatne v tom istom veku neprijali ......

autor
3. jún 2022

@marci77 Odvolávať sa nebudem, aj tak by som nepochodila, 3 roky bude mať až budúci rok, to bol skôr taký pokus či náhodou motyka nevystreli 🤦 aj keď mi bolo viacmenej jasné, ako to dopadne. Ďakujem za pomoc 😊

miiceencoovaa
3. jún 2022

Mne prišlo toto iste do mailu a vôbec som nemala čas tam ísť, takže som nešla. Prišiel mi další mail, aby som si pre to prišla, ten som odignorovala a doteraz mi neprišlo nič poštou 😄

dzulli1980
3. jún 2022

Príde poštou.

autor
4. jún 2022

@miiceencoovaa a vôbec Vám ten papier nechýba vsak? Lebo mne to tiež veľmi nevyhovuje ten čas kedy mám prísť po to 🙈

miiceencoovaa
4. jún 2022

Nechýba lebo ho tam neplánujem dať...možno by chýbal v tom prípade, ak by som ho tam chcela dať aj další rok 🤷‍♀️ Ale v podstate by som ten papier hodila do kosa, keby mi ho poslali poštou 😄

miiceencoovaa
4. jún 2022

@dzulli1980 mne neprišiel 🤷‍♀️