Rozchod a škôlka

25. jan 2024

Ahojte. Neviete mi poradiť ako je to pri prihláške dieťaťa do škôlky. Viem, že je do zápisu ešte daleko, ale chcem byť informovaná už vopred. Mám syna ktorý má 4r a som sa rozišla. Neboli sme manželia. Malý má trvalý pobyt tam kde ja. Je pravda, že potrebuje matka aj súhlas otca ako zákonného zástupcu na zápis do škôlky, aj keď nie sme zobrati? Že ak niekde pôjdem do podnájmu do iného mesta kde mám trvalý pobyt malý tak aké sú podmienky na zapis do škôlky? Musí má v on mieste kde je škôlka prechodný pobyt staci či musí byť trvalý ? Ďakujem za odpovede.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slavomira236
25. jan 2024

Niekedy netrebalo tersz treba aj otca. Dcera isla do skoly otec bol mimo sk ked bol zapis. Musel ist podpisat ked prisiel nask

egonsk
25. jan 2024

Moja ex si zbalila deti a prihlasila ich obe tam, kde sa prestahovala bez toho, aby mi dala aspon vediet aku skolu navstevuju, takze podla mna netreba. Naopak bola velmi nahnevana, ze mi sami hned poslali emailom prihlasovacie udaje do edupage.

janadj
26. jan 2024

Žiadosť o prijatie do škôlky sme podpisovali obaja rodicia, aj ked sme manželia. Myslim, že vi väčšine škôlok musia pripísať obaja rodicia.

dkethe
26. jan 2024

Myslim ze treba aj otcov podpis. No Su nejake speci pripady. Nepamatam riesenia, treba riesit s riaditelkou co vtedy, ak by to nechcel podpisat

lienka.7
26. jan 2024

@autorka v zmysle zákona treba aj jeho podpis. A to, ze si matka ti nedáva žiadne iné práva ako ma on. Mate ich úplne rovnaké . S jeho súhlasom môžeš ísť s malym bývať kde len chceš.