Rodičovská rada pri Materskej škole

montry
11. sep 2012

PROSÍM VÁS nie je tu nejaká mamička čo je v Rodičovskej rade v materskej škole, ktorá je členom Slovenskej rady rodičovských združení. Ja som predseda tej našej a veľmi súrne by som potrebovala poradiť. ĎAKUJEM

elinka27
12. sep 2012

@montry tak sme dve, včera ma zvolili...mám ísť aj na zasadanie mesta s poslancami, ako zástupca. Vôbec netuším čo tam ako mám robiť... ☹

luy
12. sep 2012

@elinka27 nie je to nič strašné,počas celej MŠ som to robila,hlavne nech máte šikovné v rade,organizovali sme rôzne akcie,čo sa týka papierovačiek,tak to všetko písala hospodárka ja som len podpisovala,navrhovala čo tam má byť a podobne,na zastupiteľstvá ideš ,lebo hájiš záujem MŠ,tam sa prerokúva všetko ohladom dotácií pre MŠ ,darov a podobne

elinka27
12. sep 2012

@luy ano strucne mam prehlad, co asi.Predpokladam, ze riaditelka da nejaky navrh a ja to tam vlastne odprezentujem?

luy
12. sep 2012

jaj a hlavne si tam na to,aby ak sa napríklad niečo robí v škôlke šlo výberové konanie regulérne,dohlidaš na rozpočet navrhuješ zmenu,nakupuješ na detské akcie akcie ...........

luy
12. sep 2012

@elinka27 riaditelka dá návrh tebe,ty ho prednesieš na rade,urobíte záver - nejaký výstup a potom ty to odprezentuješ na rodičku rodičom v MŠ,alebo postup ten istý ale rokuješ na zastupitelstve

luy
12. sep 2012

@luy všetko s čím ideš vonku na verejnost musí rada odsúhlasit

luy
12. sep 2012

@elinka27 jaj odpovedala som sebe,ale malo byt tebe 😉

elinka27
12. sep 2012

@luy ano mame par napadov, co by sme chceli, cize ich pripravit a predniest. Zasadaju poslanci uz tento mesiac.
AK by som potrebovala pomoct, mozem ti napisat?

luy
12. sep 2012

@elinka27 a ideš na mestské alebo miestne zastupitelstvo?a čo riešite?teda ohladom čoho ideš?alebo ideš len na vypočutie si rozpočtu?

luy
12. sep 2012

@elinka27 jasné kludne píš,pozor na zastupitelstvo,tam každý jeden háji škôlku do ktorej chodí syn,dcérka vnuk,sused 😀 😀 😀 😀 takže rozpočet sa robí tak ,že sa vyjednáva,lobby 😀 😀 😀 a čo chcete robit?

elinka27
12. sep 2012

@luy no chceli by sme lepsi plot napriklad, je maly a da sa cezneho preliezt, kazdy tam vlezie. Je tam neporiadok. Spravili sme pomocou sponzora nove preliezky, chceme to chranit. Plus nove lehatka pre deti, tie co na nich spia maju 30rokov...
No veru ak sa tam kazdy pusti s argumentami, tak co ja tam sama ze ano :D

luy
12. sep 2012

@elinka27 ešte mi povedz,kto je zriadovatel MŠ,lebo aj od toho všetko závisí

luy
12. sep 2012

@elinka27 idem uspat malu,potom napíšem viac

lucica
22. mar 2017

Prosim ako to u vas chodi s peniazmi z rodička? Kto s nimi hospodári? Riaditelka povie na čo by potrebovala a vy jej ich date alebo nedate? alebo ako?