Ahojte. Pracujem na jednej nemenovanej MŠ, kde rodičia vyhrážajú učiteľom a nenávidia nás. Nikto netuší prečo... vypisujú kktiny na fb a samé vyhrážky... hoci neni tam konkrétne napísané moje meno ale ,, všetky učiteľky,,... už mám problémy so žalúdkom, úzkostné stavy a bojím sa o svoje zdravie, títo rodičia sú schopní všetkého. Moja otázka znie: môže ma lekár vypísať na PN??? už som zúfalá a chcem podať výpoveď.
@viki831 z toho co, a akým štýlom si napísala, nie si asi zrovna ukážkový pedagóg... 🤷♀️
@viki831 v prvom rade by to mala riešiť riaditeľka, kľudne cez políciu. Inak nechápem na čo tam rodičia davaju deti keď sú nespokojní?
Štýl a úroveň písania veru tomu, že si učiteľka v MŠ, nezodpovedá.
@viki831
@larazivago presne hned ma to napadlo učitelka napíše takto verejne že kktiny😲 pochybujem že je vôbec aj učitelka
Klasika MK, chybicky su ten najvacsi problem, a nadávka este vacsi.... Och.... tu su same svatice so svetoziarou na hkave, co nikdy nepoužili nadávku 🙄
@elizabet173 Tak.Ale ved aj ja si zanadávam a ešte aj ako..ako tu bolo spomenuté že sme svätice .Ale zase viem kde si to môžem dovoliť použiť
@elizabet173 🤮
No ale za niečo to byť musí.
@viki831 a riesili ste to s tymi konkretnymi rodicmi? Neverim, ze vsetci rodicia sa vyhrazaju. Vacsinou takito byvaju 1-2, nie vsetci. Vyhrazat sa nema nikto nikomu, ale chcela by som vediet, co take sa udialo, ked tam mate take vyhrotene emocie.
@viki831 ono, chce to možno trochu asetrivity a komunikačných zručností. Keď rodič píše na fb, ja ako učiteľ by som sa ozvala, keď sa to týka "všetkých učiteľov". A opýtala by som sa, aký konkrétne problém má a teda poďme ho riešiť... Následne by som mu slušne vysvetlila, prečo sa to rieši tak ako sa to rieši, a nie tak, ako si to predstavuje rodič. FB je žiaľ stoka a môže ísť kľudne o 5 rodičov zo 100, ktorí si tam riešia svoje komplexy a zvyšných 95 je okej, akurát títo toxickí majú potrebu niekde tie svoje zvratky vypľuť. Akonáhle začneš s takým rodičom komunikovať, zrazu zistíš, že vlastne ten problém nie je až tak hrozný a dokonca komunikácia sa môže zvrtnúť aj na štýl "veď ja som to tak nemyslel", alebo "ja som nevedel". Alebo potom sú ešte rodičia "ale môj Jožinko mi NIKDY neklame" a normálny rodič si tohto toxického raz dva zaradí. Ak vás naozaj kolektívne nenávidia, tak snáď napíšu aj príčinu a nedajú na fb len "tie k**vy učiteľské, zas ma ráno nasrali"... Alebo? Neviem si predstaviť status, v ktorom by rodič písal, že nenávidí učiteľov, ale nenapíše prečo 🤷🤷🤷. A pod to komenty rodičov, ktorí ich tiež nenávidia, ale ani jeden nenapíše nič viac🤔🤔🤔.
Tiež neverím tomu, že s takýmto vyjadrovaním môžeš robiť učiteľku. Nadávky, vyjadrovanie... Robíš na MŠ? Akože ju muruješ? Či na tú MŠ vylezieš?
@bilberryday Zas tu nehadzme vsetkych do jedneho vreca. Scasti s tebou suhlasim, ja som ale tiez ucitelka (SŠ) a na vyjadrovanie na verejnych forach aj v praci si davam velky pozor. Aj nase ucitelky zo skolky mojej dcery su baby na urovni. Mne sa tiez ale nepaci ako sa autorka vyjadruje, len sa, prosim, vyhybaj nalepkovaniu.
Založiť diskusiu a vymazať profil🙈to nejaká divná zábavka
Lekár ťa môže vypísať na PN len ak máš diagnózu, strach ako taký nie je diagnóza, jedine že pôjdeš k psychiatrovi a ten ti dá diagnózu......veď čo ti bráni hľadať si inú prácu? inú škôlku? alebo teda daj výpoveď a kým si nájdeš novú prácu tak UP a podpora(ak spĺňaš nárok)
@viki831 a už ste podali ako škôlka trestné oznámenie za vyhrážanie?