Reakcia učiteľky

30. jan 2023

ahojte tento rok zacala chodit moja dcera o materskej školky, s tym ze deti je potrebne priviest rano do pol siedmej do osmej (potom sa skolka zamyka), mame s pani ucitelkami na fb skupinovy chat a ked sa niekedy stane ze nejake dieta ide k lekarovi mamicky tam napisu ci mozu neskor priviest deti napr o deviatej a podobne, ucitelky vzdy odpisu ze nieje problem..tak som napisala vo stvrtok aj ja do chatu ze sme objednani k zubarovi v piatok na osmu ci mozem teda malú priniest neskor..ucitelka mi odpisala:" Dobry deň deti prijímame len do osmej hodiny, dakujem za pochopenie"..odpisala som na to hned ze na osmu sme len objednani ešte bovhie kedy nas zubar vezme dnu, ale reakcia ziadna, skusala som ucitelke aj volat lebo som v ten den musela ist do prace mali sme jedno preškolenie, a malú som nemala s kym nechat..ale telefon mi nedvihla..tak mi nic ine neostalo len teda do prace volat ze nepridem..samozrejme sefova nebola nadsena..dnes rano som s tym konfrontovala (slusne) ucitelku pytam sa jej preco som nemohla malú doviest neskor tak ako to robia ostatni rodicia..ked maju nejakeho lekara alebo podobne, a ona mi s uplnym usmevom zahlasi ze ona mi nenapisala ze malu nemozem dopratat len ma informovala o casovom rozpati prijimania detí ráno..že to ja som zle pochopila že ju nemôžem doniest, a ked ja niečo zle pochopím čo ona povie alebo napíše tak to nieje jej problém..tak ja neviem,,pochopili by ste to rovnako alebo som len ja idiot?

anjelicek26
30. jan 2023

Toto je problem chatov, jeden to pochopi tak a druhy hentak, pise tam len jedna ucitelka do toho chatu? Nie dve? Mozno je to tym, ze ti odpisala ta druha... to je uz teraz jedno, idiot nie si, vyjasnili ste si to, snad bude vsetko ok a uz sa to nezopakuje... ja ich chapem, ze tam nechcu mat holubnik a deti nosene medzi 7-10tou rano ako sa ktore vyspinka...to uz rusi denny chod skolky a rutinu... lekar je jednoducho vynimka a to vedia...

petamich
30. jan 2023

no na zaklade tej jednej vety je jasne, ze myslela, ze ju mas priniest do 8:00, tak nechapem, preco sa tvari, ze ty si to nepochopila spravne 🙂

alebo inak, ja som to pochopila uplne rovnako ako ty a ze teda po 8:00 uz ju nemam nosit

kiwi3
30. jan 2023

ja si nemyslim, ze sa to da pochopit aj inak, ako si to pochopila. skor mi to pride, ze bola nastvana, ze musi prijimat deti aj inokedy a do tvare k tebe nechcela byt drza a snazila sa to nejak ospravednit, co jej nie celkom vyslo.

elenita
30. jan 2023

Tiez mi to znelo tak, ze ju mozes priniest iba do 8.00. Este aj ten dovetok: Dakujem za pochopenie. Fakt zvlastne od pani ucitelky.

nique
30. jan 2023

Tak napr u nas to mozne nie je. Bud dieta pride do 08:00, alebo vobec. To len pre porovnanie.

autor
30. jan 2023

pisala tam ta ista..co som ju stretla aj dnes..cize ta ista mi odpisovala v piatok

autor
30. jan 2023

@nique ano ale u nas to mozne je lebo ini rodicia to robia tak bezne..kolkokrat donesu aj o jedenastej deti

lauriik
30. jan 2023

Pokial teda s inymi detmi problem nemaju ked pridu neskor kvoli lekarovi a s tvojim ano, tak by som sa stazovala. To, ze ona napisala, ze deti prijmaju len do 8 a teraz argumentuje, ze nenapisala, ze nemozes je hlupost. Co ste politici, ze sa za slovicka chytate? Za mna chyba ucitelky.

simsalabim
30. jan 2023

Hm tak ja som sa nikdy pri mojich 3 detoch nepytala, ci MOZEM dieta priviest neskor kvoli navsteve lekara. Proste som ho priviedla a nikdy mi nic nepovedali, Ja osobne si myslim, ze tam an to su, dieta je v skolke riadne prihlasene.

autor
30. jan 2023

len u nas sa zamyka cize mi musia prist otvorit..ale nemal kto kedze mi ucitelka ani len telefon nedvihla

anjelicek26
30. jan 2023

To, ze rodicia nosia deti aj o jedenastej bolo mozno dovod tej nastvatej spravy a ty si si to zlizla no...

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liz_lemon
30. jan 2023

deti zasadne objednavam tak, aby to nenarusalo skolu/skolku, mala si sa objednat poobede, alebo ju do skolky v ten den nedavat, a v praci si si mohla dat priepustku

januska12323
30. jan 2023

Ja neviem, takéto veci sa riešia po telefóne alebo osobne a nie do nejakého chatu písať. O tom, že ide k zubárovi si predsa vedela dosť dlho dopredu. Čím neospravedlňujem učiteľku.

deedol
30. jan 2023

u nas sa tiez zamyka a tiez je moznost priviest dieta neskor, ale po predchadzajucej dohode - cize ked sme mali podobnu situaciu, tak som sa vopred osobne opytala, ci mozem v ten a ten den doniest dieta neskor. ucitelka mi povedala, ze jasne, ale ze odvtedy dovtedy su v jedalni na ranajkach, takze bud do 8,15 alebo potom az o tristvrte na 9 ci ako to bolo. proste normalne sa dalo dohodnut, ale ako pisem, riesila som to osobne a nie oznamom, ale otazkou, lebo u nas je to na dobrej voli ucitelky.

autor
30. jan 2023

@januska12323 ja som to len spravila tak ako ostatni..vzdy tam nejaka mamicka napise, ze budu meskat lebo idu tam a tam a ucitelka odpise ok v poriadku alebo nieco v tom zmysle..

kvetinka75
30. jan 2023

tak príde mi divné že o 8 sa zamkne a čo potom? Predstav si, že niekto zaspí alebo sa niečo nepredvídané stane a príde o 8,30? To už ho tam nevpustia? To čo je toto za spôsob? Alebo potrebuješ súrne dieťa vyzdvihnúť doobeda.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
30. jan 2023

@stvura je narocne sa dostat k tomu zubarovi lebo ma vela pacientov takze som bola rada ze mi dal nejaky termin na ktory som nemuseli cakat mesiace

autor
30. jan 2023

ale beriem asi som to mala fakt riesit den predtym osobne..

autor
30. jan 2023

nevadi aspon mam ponaucenie

anjelicek26
30. jan 2023

@kvetinka75 tak u nas v skolke zdrhli dva krat deti za ten cas, co tam chodil syn (on bol oba razy pritomny 🙄 ) Menili potom celkovo dvere a trebalo kluce... zamykali mimo casu, kedy odovzdavali deti, zakazdym... Rovnako to zamedzovalo tomu, aby ti nejaky cudzi clovek behal po budove a ja neviem, cudzie dieta odviedol prec... vpredu je zvoncek, ak neotvori ucitelka s danej skupiny, dojde riaditelka a otvori.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simsalabim
30. jan 2023

Autorka - ja myslim, ze v kazdej skolke sa zamyka. A kazda ma zvoncek.

ghostsgirl
30. jan 2023

Ked ona ta len informovala, tak sa nabuduce zariad tak, ze aj ty ju iba informujes, ze privedies dieta neskor. Dobry den, z dovodu navstevy lekara privediem dieta vtedy a vtedy. Dakujem za pochopenie.
Asi treba s pani ucitelkou komunikovat jej recou.

kvetinka75
30. jan 2023

@anjelicek26 to je v pohode že sa zamkne. Ale má byť niekto ,,po ruke,, kto otvorí, keď príde dieťa neskôr

autor
30. jan 2023

@simsalabim u nas nieje zvoncek, treba volat ucitelkam ked chceme odomknut

h2o2
30. jan 2023

Mna ani nenapadlo dávať dieťa neskôr do škôlky keď ideme k lekarovi, myslím že sa to u nás ani nedá. Ja by som to zatrhla. Akoze učiteľka bude behat hore dole a keď jej tak pride 10 detí....

h2
30. jan 2023

A ani si ju neskúšala tam po návšteve zubára odviesť? Keď sa to bežne robí, tak si sa nemala vôbec pýtať, ale mala si rovno napísať, že dcérku privedieš neskôr, kvôli ošetreniu u zubára. A od zubára ju rovno zaviesť do škôlky a ísť do práce.

h2
30. jan 2023

@h2o2 Možno tebe to ani nenapadlo, ale mnohí rodičia chodia do práce a nemôžu si dovoliť byť zakaždým celý deň doma kvôli pol hodinke u zubára napríklad.