Ahojte maminy, syn bude mať o 2tyzdne 6rokov a chceli sme mu kúpiť školskú tašku, batoh , aktovku.este nevieme , pre ktorú sa rozhodneme.
Len mám trochu pochyby, či objednať teraz bez skúšania?alebo počkať a kúpiť , keď budú obchody s taškami otvorené . Rozhodujeme sa medzi Topgal a Beckmann
@deti95060810 myslím , že cena a kvalita sú fajn pri topgale , Beckmann sú už dosť drahé 114eur vyjdú,ale keby boli dobre , zainvestujeme.len sa bojím toho, že to nevyskušame..asi ešte počkáme .
@brna1989 keby som tušila že nejaký backmann existuje tak ho kúpim hneď. Kupovala som ju nakoniec teraz druhému synovi. Ma atleticku postavu, rozumej vychrtlina 🤭 a sadla mu ako uliata. Mal aktovku, ktorá je síce pekná, aj praktická, ľahucka ale proste mu nesedela. Chodil s tým ako s prívesom.
ahoj, pridaj sa k nam do skupinky prvacikom od septembra 2020 👍
Ahoj, syn je veľmi štíhlej postavy,máme 2 roky Beckman, sme spokojní, taška funkčne výborná, stále ako nová,dobre sa čistí. Zmestí sa mu tam všetko čo potrebuje,chodí aj do Zuš, aj tie veci nosí v školskej taške.
Šimonko bude mať tiež 21.5. 6rokov a objednala som mu Topgal už ju máme aj doma za mna super 🙂
@kikulienkadd zdravím, mám buduceho školája je tiež chudučký. Uvazujem nad taskou Beckman. Je dost draha. Ako sedi? Ako sa nosi? Vraj ve velmi lahucka
@mirkava váhu neviem porovnať s inými značkami (prázdna nie je ťažká), ale keď som ju videla, hneď som vedela, že to je niečo pre môjho syna. Pekne mu sedela na chrbte,je navyše dobre vytvarovaná na chrbte aj s "vetraním". Za mňa cena zodpovedá kvalite,navyše syn má problémy s chrbticou, takže to u nás bola jasná voľba.
@kikulienkadd aj moj ma problem z chrbticou a v tejto dobe ked sa neda vuskusat si to chcem poriadne premysliet. Dam radsej viac evriciek ale nech je to topka.
@kikulienkadd
@mirkava presne ako Kikulienka keď som ju videla presne som vedela ze to je to co potrebujeme.
Topgal vydržala 5 rokov....Dali sme ešte na charitu. Slečna už chcela novú, lebo všetci už v tr. majú novú....😉