Prvý deň v škôlke

28. aug 2022

Ahojte, co prosim treba (okrem dietata ;)) doniest prvy den do skolky?

slavkadi
28. aug 2022

Každá škôlka to má niekde zverejnené, na webe, či len na dverách ako naša. Náhradné oblečenie, papučky, pohárik na pitie, dievčatá hrebeň, a niekde len obliečky inde aj perinku a vankúš. Treba si zavolať do škôlky, nech vám presne povedia.

ildiko36
28. aug 2022

My sme dostali pozvanku na rodicovske a tam bolo napisane čo vsetko treba doniesť.
4kotúče toaletneho papiera,
tekute mydlo, pohar, zubnu kefku, malý uterak, kuchynske utierky, vlhcene utierky, servitky celu krabicu, nahradne oblecenie, papuče, postelne pradlo, pre deti ktore maju plienky, nepremokavu podlozu.Ked ma cumel treba to nechat v doze v skrinke .Vsetky oblecenia aj veci treba označiť , treba cele meno vypisať.

zuzanka.zuzu
28. aug 2022

este nech mi niekto povie ze skolstvo je zadarmo 🙈 krabicu servitkov, toaletak.... u nas v prebalovacom kute v obchodnom centre su aj plienky gratis. a v skolke treba hajzlak doniest 😡

mogaa
29. aug 2022

je to individuálne, záleží od poplatkov v danej škôlke...niekde je mesačne školné 10-15eur a deti si nosia hygienické potreby , u nás je 25/mesačne a nenosíš si nič, v danej sume je sú už ja pracovné zošity, jhygienické potreby, jednoducho všetko....záleží aj akých sponzorov má daná škôlka.....kolegyňa v Trnave napr. nosila do škôlky aj ovocie, vždy jeden rodič priniesol ovocie pre všetky deti v triede....keďže rodičia nosili ovocie, strava mohla byť kvalitnejšia, lebo ovocie škôlka už nekupovala,mylím že oni nosili aj balené vody.... samozrejme také veci ako náhradné oblečenie, pyžamko a papučky ano....

evelynka86
19. aug 2024

@mogaa 25eur? U nas je skolne 60e. Ano, hygienicke potreby nemusime nosit. Ale napr. ovocie a ani ziadne ine jedlo ci pitie do skolky nemozeme prineist aji zabalit dietatu. Moze jest len to, co maju v skolke.

mogaa
20. aug 2024

@evelynka86 no ten príspevok bol z r.2022:slight_smile: