Prvy deň v škôlke

30. aug 2024

Mamky ako ste to prežívali ja cítim úzkosť a strach. Prejde to však

jesenzima
30. aug 2024

Tešila som sa, že.moje deti zažijú niečo nové a že sa začína zaujímavá etapa ich života 👍 žiaden stres, úzkosť .. deti sa tešili, a mladší sa teší aj teraz 😉

br4n
30. aug 2024

Samozrejme, ved idú do škôlky, nie pracovneho tábora...

ivik4
30. aug 2024

Tesila som sa rovnako ako syn .. a to takmer nerozpraval a nic nejedol. Zlepsilo sa

mimikarol
30. aug 2024

Ja som mala hrozný stres. To prvé ráno v škôlke som si ani nepamätala. Normálne som zabudla či sa dcéra prezula. A ona sa tak tešila, vôbec neplakala. Po čase ten stres samozrejme opadol

kepassa
30. aug 2024

Opadne to ☺️ v MŠ im bude dobre, samozrejme, ze mozu byt aj slzicky ale materska skola je pre deti dolezita. Zabehnu sa. Od toho sme tam my ucitelky aby zvladli adaptaciu. Nikto im zle nechce 🌞 je o nich postarane. S týmto pocitom rano odprevad svoje dietatko aby citilo v tebe istotu, ze mu tam bude dobre. Rano kratke rozlucenie s pusou a chod. To je najlepsie pre vas oboch. Rychlo si zvyknete obaja ☺️

domka222
30. aug 2024

Ja som bola taká, keď išiel syn. Prvý deň som iba v kuse rozmýšľala, že ako mu asi je. A to začínal na 4 hodiny. Teraz ide aj mladšia prvý krát a z toho nemám vôbec stres. Lebo to je ako stará žena, tá si všetko vykomunikuje 😀 skôr sa obávam ako zvládne starší zmenu škôlky

danyelia
30. aug 2024

Normálne sme to všetci prežili, ja nechápem tu paniku zo škôlky, veď sa tam bude hrať, nikto ju nebude týrať, deti by sa tam aj tešili, keby mamky nerobili stresy 🙄