Prvý deň v škôlke

3. sep 2023

Kupujete kvet alebo čoko skolkarom na prvý deň ?

alica2202
3. sep 2023

Ja nekupujem.

ariannazara
3. sep 2023

Nic

pribinak
3. sep 2023

Na konci roka som dávala kvety.
Zajtra budeš rada ak bez placu vojde dieťa do triedy

elis248
3. sep 2023

Nič. Budem rada, keď to ráno všetci zvládneme. Tiež sa ide prvý krát.

katulienocka999
3. sep 2023

Syn berie po 1 kvietku 2 pani učiteľkam, ideme do novej škôlky. Kebyže ide kde chodil tak by sme nebrali 🙂

vani190493
3. sep 2023

Bože zase ta istá otázka. Hádam si dotyčne zoberú komentáre k srdcu. 😉

micusa2222
3. sep 2023

na prvý deň sa nikdy nič nenosilo...vždy posledný deň v školskom roku sa nosí učiteľkám kvety ako odmena za rok trpezlivosti , ktorú majú s dobrými ale aj mimoriadne "aktívnymi" deťmi...

tamta
3. sep 2023

Ešte sa ma to netýka, ale riadila by som sa svojim dieťaťom. Ak by malo zo skolky obavy a podarovanie kvietka učiteľke by ho vedelo namotivovat aby sa menej balo, zobrala by som. Príde mi to milé a moze to odburat počiatočný stres.
Asi posledné, cim by som sa riadila, su cudzie ženy na internete 🙂

helcanw
3. sep 2023

Mna by zaujimalo či treba dieťa krajšie obliecť 🤔 či to v čom bude už v škôlke? Prezliecť sa sám nezvládne úplne z nejakej košeli a rifli 🤷‍♀️

beata_k
3. sep 2023

@tamta Mila predstava 😀 Zial, realita rano v skolke sa skor blizi k armagedonu.

lizwer
3. sep 2023

@helcanw môj už chodí do školy ten starší, ale keď chodil do škôlky, tak prvý deň išiel normálne v teplákoch.

tamta
3. sep 2023

@beata_k je to možné, ze som naivna.. Uvidíme 🙂

slavomira236
3. sep 2023

Ked isli prvykrat nieslu cokolady pani ucitelkam abe deti na zaciatku roka. Vetsina rodicou nieco niesla. V dalsich triedach uznie. Len ten prvy rok.

slavomira236
3. sep 2023

@helcanw normalne obliect aby nemal problem stiahnut gate na wc a dobre sa mu hralo.

helcanw
3. sep 2023

@lizwer
@slavomira236 super! Dakujem vám 🙂

denden77
3. sep 2023

@helcanw moja ide zajtra tiez prvy krat, je to dievca a nejde vystrngana 😁 normalne jej dam teplakovu supravu 🤷‍♀️😊 drzme si palce 😁

helcanw
3. sep 2023

@denden77 veru držme si palce, neviem či budem ja viac revat alebo on 🙈 mám z toho stresy 😞