Ahojte, ti, ktori davate deti do 1. triedy v skolke davate nieco aj ucitelke? Starsiu mam skolacku, bude mat kvetky a milku a mladsej mam len milku bonbonieru. Nosite tam tiez kvety?
Do škôlky prvý krát som nedávala nič
Učiteľka brala rýchlo deti dnu vôbec nemala čas na kvety kvôli plaču detí
To ako preco ma ucitelka od skolkara dostat bonbonieru? Skor by som chapala, ak by ucitelka vitala novych skolkarov s cukrikom, alebo tycinkou.
Kvety nedavam. Nemam ich v nedelu kde kupit a navyse ak to ma byt ruza z tanzanie, tak mi to za tu ekologicku stopu nestoji. Ucitelkam dam balicek, vsetkym spoly, mala skolja, pri detoch sa striedaju. Mala kava, coko, caj na nervy.😁
Dcerka ide dat kvietok 🌷
Kvietok resp.kytičku uviažem z kvietkov zo záhrady. 💐
@ukulela a ta kava je vypestovana na Slovensku? 🤣🤭
@ukulela tiež som kupovala čaj na nervy, bonbonieru Lindor obom učitelkam, potesili sa 😊 akurat ze som im to dala az pobede nakolko rano to bol taky frmol ze nebol cas na nic 🤷♀️
@katarinka289 nie, ale prazena ano 😉 btw, kavyu betiem odkamosa aon od lokalnychpestovatelov v strednej a juznej amerike. zas sa nechytajme za slovicka. Ja a dost ludi okolo mna upust aodkytic za kazdu cenu. Kavu vypijes, ale kvety ti zvadnu. A ak su to ozaj napr tie ruze z afriky, kvoli ktorym tam znecistuju a vysychaju jazera,tsk to ozeliem. Kvetinarstvo v dosahu u nas nemam a kupovat v nefelu kvety v tecku, ci lidli, to uz radsej zo zahrady.... Ale ucitelky sa snazim potesit podla mna vhodnym darcekom....
@temperity vela deti nosi aj prvy den do skolky kvety... ale zavisi, ake ma dieta povahu, ak je hanblive a nejakej uplne cudzej zenskej v jeho ociach ma ist dat kvety v uplne cudzom prostredi, este viac ho to vystresuje... rozhodni sa podla toho, ake mas dietatko, povinnost to nie je, len moznost...