Problémy v škôlke

mamicka1989
27. jan 2017

Dobry den.Obraciam sa na vas s prosbou o radu mam dcerku v maji bude mat 4r nastevuje matersku skolku uz pol roka doteraz sa mi nestazovali ze pisa na postel v poslednej dobe to robi.Kde moze byt chzba.Doma sa na zachod pyta spi bez plienky sucha postel.Mala mi povedala ze ju bije ucitelka.Dnes som povedala dcerke nech si zoberie do skolky vreckovky na nos a mala povedala nie lebo na mna bude pani ucitelka kricat.V pondelok s nou idem ku psychologicke.Od pondelka moze byt v skolke len do 12ej kvoli popisavaniu v skolke.Ked mi da papier psychologicka ze sa boji pomoze mi to u pani riaditelky aby mohla byt v skolke do 15ej.Dakujem a verim v skoru odpoved som zufala

krasnanevesta
27. jan 2017

Možno ju učiteľka naozaj bije ja by som jej verila a skúsila si to nejako overiť u iných rodičov. A zmeniť škôlku čím skôr.

daniela1978
27. jan 2017

@mamicka1989 no keď by mi psycholigička zistila, že dieťa sa bojí, lebo tam na neho kričia a bijú, tak snáď by som ho v tej školke nenechala sa trápiť.....myslíš, že ked budeš mať papier, tak čo, učiteľka sa nezmení.......

marianeta
27. jan 2017

@mamicka1989 mozne to je,aj mne sikanovala ucitelka dieta skolke..ak sa to potvrdi papier tebe ani malej nepomoze iba zmena skolky..ale skor ako ju zacnes vlacit po psychologoch si over info v skolke..normalne sa s ucitelkou porozpravaj...ja by som nic netusila nebyt inej ucitelky kt.mi o vsetkom povedala...maly mlcal ako ryba..

sardinka336
27. jan 2017

Tažko sudit čo sa tu deje...deti treba brat vazne ked niečo hovoria ale na druhej strane si dcera moze aj vymyšlat ze ju učitelka bije...ak ju bije tak by to jednak videli ine deti alebo ju načapali, a dcera by mala nejake stopy na tele - modriny. Je to velmi vázne obvinenie a kým s nim pridete radšej sa porozpravajte aj s učitelkou, pripadne s druhou učitelkou čo ma smenu. Moja dcera si takto vymyslela, ze ju tyraju, biju....a nebola to pravda.
A ked sa dieta boji v školke tak načo ju tam chceš mat do 15:00 tej? Papier od psychologičky je len doporučenie, rozhodujuce slovo ma riaditelka.

marianeta
27. jan 2017

@sardinka336 vsak to ze rozhoduje riaditelka..ja ked som to riesila( a vedela som aj to, ze sama riaditelka bola z jej strany rsp.zo strany jej synacika ohrozovana), nemohla som prezradit kto mi to ,ze mu je ublizovane povedal aby som aj tej konk.osobe nenarobila problemi...najprv sa tvarila ako vyorana mys no nakoniec aj ked nie priamo ale oklukov priznala, ze vie co je ta ucitelka zac,no dostat ju stade nevedeli...

mamicka1989
autor
27. jan 2017

@daniela1978 vylucit ju ZO skolky

lalinko2010
27. jan 2017

@mamicka1989 koho učiteľku? to nie je len tak.

mamicka1989
autor
27. jan 2017

Je tam pol roka doteraz nebol problem keby bol uz hned by mi to povedali

daniela1978
27. jan 2017

@mamicka1989 koho vylúčiť? učiteľku, či dieťa?

limoncino
27. jan 2017

@marianeta myslíš ,že sa učiteľka prizná, že to dieťa bije? Pochybujem..

Ja som mala info od syna, že ho učiteľka ťahá za vlasy, kope mu do stoličky, štípe ho, takisto aj kamarátka mi to povedala, že jej to dcérka doma povedala a čo myslíš, riaditeľka si zastala učiteľku, učiteľka mi povedala, že to nie je pravda, že môj syn skáče po deťoch a simuluje súlož, áno, dobre čítaš, mal 4 roky a že či to robíme doma pred ním, skoro som jej vtedy zlomila ten jej obrovský nos, nie sme žiadne zvieratá a ešte mi povedala, že ona je vzdelaná žena a nie nejaká puťka od plotne (bola som na rizikovom tehotenstve s mladšou dcérkou)
Stačilo, aby ho preradili, síce ho kade-tade poohovárala pred každou učiteľkou, no nakoniec mi samé povedali, že je zlatý, poslúcha a že nechápu, čo ich kolegyňa proti nemu má.
Autorka, ak by sa potvrdilo, že ju učiteľka bije - okamžite podať podnet na zriadovateľa škôlky - čiže mesto, alebo dedinu a dcérku inam

marianeta
27. jan 2017

@limoncino jasne ze neprizna,ale tak spytat sa moze.. no k tej vasej nemam komentar.. ja ked som sla maleho odhladit zo skolky tak riaditelka ani len nespomenula ze vsak zavolam ju nech k tomu povie aj ona cosi..dobre vedela preco..raz ju chcela riesit a aj to pocitila,takze viac sa neopovazila stuchat do osieho hniezda...

siska53
27. jan 2017

@mamicka1989 Pisala som ti IP,lebo sem mi neslo pridat..
Strucne: Rieste,preradenim do inej triedy ci inej skolky. Co najskor. Zvast ak vidite zmenu v spravani dietata a neuspejztz u riaditelky.

danielahamar
27. jan 2017

Podobna skusenost s kakanim, nepustala ho, mal vtedy 4r., chcela odomna aby som mu dala plienky, som ju vysmiala a viem dodnes, ze viac deti -rodicov ma s dotycnou problem este aj dnes, urcite to treba riesit, ak to nevie riaditelka vyriesit, tak na mesto treba ist a ver malej😉

katarinamarkova
27. jan 2017

@mamicka1989 akosi nechápem tvojej logike - tvoje dieťa tvrdí, že učiteľka naň kričí a bije ho, začalo sa zrazu pocikávať a ty hľadáš spôsob ako ho v v tomto prostredí udržať dlhšie miesto toho aby si hľadala spôsob ako ho odtiaľ dostať? resp. zistiť kde je fakt pes zakopaný????????

mamicka1989
autor
27. jan 2017

@katarinamarkova u nas v dedine je len jedna skolka a keby som dala do sace ako by som dochádzala odstahovat sa od rodičov plánujeme s priatelom do vlastneho ale nie hneď

katarinamarkova
27. jan 2017

@mamicka1989 čo ti na toto povedať.....tak si nechaj na dieťa kričať, biť ho, pocikávať sa.....vybav papier od psychologičky, že môže byť do 15tej - aj tak je to vonkoncom len a len na rozhodnutí riaditeľky do koľkej ti ho tam nechá a pokračujte v zabehnutom.
opakujem čo som písala vyššie: nechápem.......čo má sťahovanie spoločné s pocikávaním?
otázka: čo ťa núti mať dieťa celý deň v tejto škôlke? práca?

barborik3
27. jan 2017

ja teda neviem.ale moje dieta by uz do tej skolky nechodilo.v zivote by som maleho s pokojom na dusi neodviedla rano do skolky,keby mi take nieco doma povedal.a este vybavovat nejaky papier,aby mohol byt v tej skolke co najdlhsie???? v zivote by som nedovolila,aby sa takto trapil.

jeennyv
29. jan 2017

@mamicka1989 nic v zlom, ale ja tvojej logike vobec nechapem, tvoje dieta sa vyjadrilo, ze v skolke sa nieco deje a ty chces papier od psycho, ze sa "len" boji a nech je dieta do 15:00 v skolke? To fakt??? Tak v prvom rade, ti zo skusenosti poviem, ak sa dieta co je inak ok zacne v skolke pocikavat je problem, u nas v rodine to tiez tak bolo dievcatko sa pocikavalo..prechod sukromna do statnej a tam to uz tutuli nebolo...cize problem niekde je urcite..nemusi to byt hned bitka, ale aj moze...po dalsie, ak sa preukaze nejaky nalez u psycho, ze sa nieco v skolke deje nerataj s tym, ze dovoli ti tam dieta nechat, nariadi riesenie v skole, co ide casto tazko alebo inu skolku...ja som za spokojne dieta bez traumy..a ako jak by si dochadzala do inej skolky..nehnevaj sa, ale mas napisane velka ida..to je pri ke..z ke a do ke, z kazdej prdele chodia busy...ked chces vsetko sa da, ja poznam ludi co 30km nosia deti do ke do skolky busom...