Ahojte konktretne sa zaujimam o ruzinov mame tam podane prihlasky a zatial nic dakujem za odpovede ☹
devínska jedna škôlka už má, druhá si dáva načas
V maji maju chodit odpovede..
Ahojte, vidím že som zbytočne zduplikovala otázku, ktorá tu padla len pred pár dňami. Tak sa aspoň tu poďakujem všetkým, čo mi odpovedali, keďže som akosi netušila, že im v otázke nebudem vedieť odpovedať. Mne hneď 4.5. prišla odpoveď zo škôlky, ktorú mám cez parkovisko, že ju neberú. Na druhú odpoveď som čakala plná strachu i zlosti až do dnes, keďže dcérka bude mať už 4 roky. Velehradská ju zobrala do elokovanej škôlky, o ktorej som ani netušila, že existuje. Našťastie je to v pešom dosahu. Ale čo na tom bolo čudné, dnes mi volala riaditeľka, že sa jej vrátil list o prijatí ako adresát neznámy. Tak mi ešte zavolala. Irónia je, že zlá správa si adresáta našla, no tá dobrá nie.
My sme uz dostali zaciatkom maja z Pivonkovej - dceru neprijali. V juli bude mat 4 roky, nebola prijata ani minuly rok - oba razy kapacitne dovody. ☹ Kamoska uz dostala rozhodnutie zo skolky v Prievoze.
Tu v Dubravke sa maju vyjadrit do 30. 4. To znamena, ze v tento den este len bude razitko z posty na obalke s odpovedou, takze realne budes mat ospoved v prvy majovy tyzden