Ahojte, mám taký problém.
Syna neprijali do okolitých škôlok, tak sme dali prihlášku ďalej, kde nás zobrali.
Medzitým som ale dala odvolanie do škôlky, ktorú máme blízko a teraz prišlo rozhodnutie, že nás prijímajú aj tu.
Samozrejme by sme chceli aby syn chodil tu, kde to máme bližšie. Lenže pri preberaní rozhodnutia v tej vzdialenejšej škôlke nám riaditeľka povedala, že nás nepustí ak by sme chceli prejsť do inej škôlky.
Okrem rozdohnutia o prijatí som tam nič iné nepodpisovala, tak neviem čo ďalej robiť. Prosím poraďte.
@ivka_3335 ved teraz sú doslovne bitky o školku, nemyslím si, že bude mať problém, aby nenastúpilo iné dieťa namiesto tvojho a určite možte nastúpiť do tej školky, kde to máte bližšie
Ja som riešila a zaslala mail, že dieťa do škôlky nenastúpi. Nič viac. A vravela.mi jedna riaditeľka, že kopu rodičov ani vedieť nedá....zašli tam mail, nech to máš podložené a ďalej nerieš....
@ivka_3335 učím v MŠ a nič také ako ,,nepustí" neexistuje.. 🙂 Normálne daj vedieť že nenastúpi.. lebo na začiatku roka sa podpisuje taký papier, že vyhlasuješ, že dieťa nie je zapísané aj v inej MŠ ... ide o to, že tá školka si potom uplatňuje od zriaďovateľa príspevok na to dieťa atd atd...
a áno, veľa ľudí robí tak, že dieťa proste v septembri nepríde, teda nepríde vôbec, nikto nedá vedieť a zbytočne sa drží miesto, ked možno niekto iný by to miesto využil, pretože chodí do práce a tak..
Ďakujem vám všetkým za odpovede, potešili ste ma, idem teda napísať ten mail 🙂
@ivka_3335 blbosť, čo urobí ak syn nenastúpi?
Zavola na teba policajtov?
Normálne nápis mail, že dieťa prijali do MS bližšie k bydlisku a uvolnujes miesto pre iné dieťa a samozrejme, že ďakujem