Prihláška do škôlky vhodená do schránky

4. jún 2021

Maminky,davala som prihlášku do škôlky osobne do schránky,lebo bývame vo vedľajšej ulici ešte koncom apríla.A v tom bude asi problém,dodatočne som našla na nete,že prihlášky prijímajú iba 4.a 5.mája.Teraz čo,malú mi kvôli tomu nezoberú?Pomýlili ste sa niektorá tiež tak??Som na nervy,neviem sa tam dovolať.Minuly rok mi ju nezobrali,ďalší rok už fakt neutiahnem.U nás v meste je veľká tlačenka do škôlok

simca06022011
4. jún 2021

A prečo sa neinformujes v škôlke osobne? Keď vieš ze už škôlku potrebuješ súrne, tak nehodila by som prihlášku len tak do schránky na slepo, ale od komunikovala si to so školkou.
Inak neviem ci to je alebo nie je problém, ja som nebola na zápise v škôlke, nnmormalne som nabehla na jar osobne a spýtala sa ci mi dieťa vezmú, vypísala prihlášku. Teraz keďže kovid, tak minimálne telefónom, emailom...

nelinka888
4. jún 2021

Treba zavolat priamo do skolky a zistit presne info, oni maju vacsinou do konmca maja cas na vyjadrenie

autor
4. jún 2021

@simca06022011 cez den sa tam momentálne nedostanem a tel.nedvihaju.Len vcera mi to napadlo,ked este neprislo rozhodnutie.Od dvoch rokov prihlasujem malu.Zatial ju nevzali nikde.Bola som osobne na jar,ze mam poslat prihlasku.

autor
4. jún 2021

Ja len kvoli tomu oresnemu datumu ci to. Moze byt problem ked prihlasky prijimali iba v tie dva dni. Ine dni pred uz nie? Ved ani posta to nedoruci na den presne

luccija
4. jún 2021

Prihlasky sa nosia osobne v urcene dni..chod tam osobne a spytaj sa.U nas podla prinesenia prihlasky je poradovnik a potom sa selektuje vek, surodenci...podla mna si to pokazila.To by kazdy hadzal do schranky ako sa mu chce🙂vyjadrenie chofi okolo 15.6

autor
4. jún 2021

Dakujem za nazory Skusim zase osobne

nafka0483
4. jún 2021

Ved ked si len tak hodila do schranky, tak nemas o tom predsa ani potvrdenie. Mohlo ju zo schranky vyfuknut, mohla vypadnut tomu kto postu vybral a pod. a ako dokazes, ze ty si ju tam hodila? Mozno ju ani voec neeviduju.
Ked ti tak zalezi na prijati, tak nerozumiem ze si nezistis info kedy a ako prihlasku odovzdas, len si urobis po svojom a o mesiac sa spamatas ze si to asi urobila zle? Ved si to bolo potrebne ustrazit.
Teraz sa uz len skusaj dovolat alebo zajdi osobne.

autor
4. jún 2021

@nafka0483 áno bola to chyba. Podala som prihlasku skor lebo predtym nejak vo februari mi riaditelka povedala,ze treba len dat do konca apríla prihlasku.Tak som to už dalej nesledovala.Vtedy este nebolo urcene iba dva dni na dorucenie.Inak u nas nebolo mozne dat osobne 4.-5.,že ísť do budovy a niekomu podat papier.Iba dorucenie postou alebo kurierom Veď ano,teraz už mi je to asi nanič neskoro

nafka0483
4. jún 2021

Ved je rozdiel dorucit postou s tym ze mas dorucenku a je rozdiel len tak hodit do schranky. Cize aj keby si poslala do konca aprila, ale riadne, ze o tom mas doklad, tak si v inej situacii ako teraz. No ved chod osobne, uvidis co ti povedia.