Ahojte, neukamenujte ma hned 🙂 Teraz citam o rodicaku ak vam nevezmu dieta do spadovej skolky. Povodne som ani neuvazovala dieta zapisat tu v obci do statnej spadovej, ved by mi ho ani nevzali - 3. rok dovrsi 1.11. tento rok. No teraz je plny internet tohto typu rodicaku. Tak by som pokryla vydavky na sukromnu skolku dokym ho nevezmu do statnej (snad teda buduci sk. rok). Ale presvihla som datum zapisu, co bolo treti majovy tyzden... Myslite, ze mam sancu, ze normalne akceptuju prihlasku ako keby som ju podala v riadnom termine a daju mi teda zrejme zamietave stanovisko (zajtra tam volam)? Dakujem
tak ja nie som si istá, ale ja som zachytila niečo že do škôlky musia tento rok vziať len 4-ročné, nie trojročné....
@andreakotesova moja bude mať tri síce až január 2025.. Ale presne tak uvažujem... Ze za iných okolností by ju nevzali. Ale takto predpokladám ze ju vrzmu. Lebo bude dosť rodičov chcieť byť doma. A ja si to rada vymením, radšej budem., ak mi ju vrzmu do škôlky a ja sa zaradom do pracovného života. Keď vidím. Ako mnohé zareagovali, tak som plná optimizmu, že nakoniec nám ra škôlka vyjde 😍
Minuly rok mi tak vzali novembrovku. Neviem ci by ti uznali narok na ten rodicak, ked si nepodala prihlasku v riadnom termine urcenom skolkou.... Dokonca vzali dieta ktore malo tri roky az v marci tohto roku....
Bodaj by mi dieta vzali, skolku mame naskok, no vobec som s tym nekalkulovala, kedze vzdy odvsadial pocuvam ako ledva beru 5rocne deti, toboz take, co nedovrsili ani 3 roky...
podaj si prihlasku dnes. dnes je zo zakona posledny den
podaj si 🙂 mne zobrali januarovu od septembra. Mozno aj kvoli takym, co orodovali v skolke, aby im deti nezobrali je zrazu miest a miest 🤣
Celkom neskoro myslíš na prihlášku ja keď som staršieho hlásila do škôlky hneď ako boli tlačivá s prihláškou hneď som prvý deň utekala zaniesť ale pokiaľ je ozaj dnes posledný deň ako tu písala neváhaj a rychlo zanes keď chceš nech tam ide novembrové deti bežné berú dokonca u nás vedia aj januárové a co viem susede aj februárové zobrali ale to u nás viem ze v iných mestách je problém vziať aj 3r
no musíš si hlavne prečítať, ako to má každá MŠ určené... lebo hoci je napísané oficálne do 31.5., MŠ si môže určiť aj inak... napr. naša mala len do 20.5.
Nebuď prekvapená, ak ti dieta do MŠ zoberú. Mám dojem, že teraz bude dosť voľných miest pre deti... 😉