Prihláška do škôlky pre dieťa, ktoré bude mať 3 roky v novembri

30. máj 2023

Ahojte, neukamenujte ma hned 🙂 Teraz citam o rodicaku ak vam nevezmu dieta do spadovej skolky. Povodne som ani neuvazovala dieta zapisat tu v obci do statnej spadovej, ved by mi ho ani nevzali - 3. rok dovrsi 1.11. tento rok. No teraz je plny internet tohto typu rodicaku. Tak by som pokryla vydavky na sukromnu skolku dokym ho nevezmu do statnej (snad teda buduci sk. rok). Ale presvihla som datum zapisu, co bolo treti majovy tyzden... Myslite, ze mam sancu, ze normalne akceptuju prihlasku ako keby som ju podala v riadnom termine a daju mi teda zrejme zamietave stanovisko (zajtra tam volam)? Dakujem

andreakotesova
30. máj 2023

Nebuď prekvapená, ak ti dieta do MŠ zoberú. Mám dojem, že teraz bude dosť voľných miest pre deti... 😉

kimina21
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kimina21
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kimina21
31. máj 2023

Mozes este zajtra podat prihlasku

mogaa
31. máj 2023

tak ja nie som si istá, ale ja som zachytila niečo že do škôlky musia tento rok vziať len 4-ročné, nie trojročné....

zafir01
31. máj 2023

@mogaa to s tým nesúvisí

zafir01
31. máj 2023

@andreakotesova moja bude mať tri síce až január 2025.. Ale presne tak uvažujem... Ze za iných okolností by ju nevzali. Ale takto predpokladám ze ju vrzmu. Lebo bude dosť rodičov chcieť byť doma. A ja si to rada vymením, radšej budem., ak mi ju vrzmu do škôlky a ja sa zaradom do pracovného života. Keď vidím. Ako mnohé zareagovali, tak som plná optimizmu, že nakoniec nám ra škôlka vyjde 😍

domka222
31. máj 2023

@mogaa budúci rok musia vziať 4 ročné a o ďalší rok 3 ročné

ikonica
31. máj 2023

Minuly rok mi tak vzali novembrovku. Neviem ci by ti uznali narok na ten rodicak, ked si nepodala prihlasku v riadnom termine urcenom skolkou.... Dokonca vzali dieta ktore malo tri roky az v marci tohto roku....

autor
31. máj 2023

Bodaj by mi dieta vzali, skolku mame naskok, no vobec som s tym nekalkulovala, kedze vzdy odvsadial pocuvam ako ledva beru 5rocne deti, toboz take, co nedovrsili ani 3 roky...

juliet86
31. máj 2023

podaj si prihlasku dnes. dnes je zo zakona posledny den

qetka
31. máj 2023

podaj si 🙂 mne zobrali januarovu od septembra. Mozno aj kvoli takym, co orodovali v skolke, aby im deti nezobrali je zrazu miest a miest 🤣

dada0902
31. máj 2023

Celkom neskoro myslíš na prihlášku ja keď som staršieho hlásila do škôlky hneď ako boli tlačivá s prihláškou hneď som prvý deň utekala zaniesť ale pokiaľ je ozaj dnes posledný deň ako tu písala neváhaj a rychlo zanes keď chceš nech tam ide novembrové deti bežné berú dokonca u nás vedia aj januárové a co viem susede aj februárové zobrali ale to u nás viem ze v iných mestách je problém vziať aj 3r

sajmonka_1216
31. máj 2023

no musíš si hlavne prečítať, ako to má každá MŠ určené... lebo hoci je napísané oficálne do 31.5., MŠ si môže určiť aj inak... napr. naša mala len do 20.5.