Ahojte mamičky. Moja dcérka chodila minulý rok do škôlky no keďže bola stále chorá rozhodli sme sa s manželom že ju na ďalší rok nedáme tak sme ju odhlásili pretože som otehotnela a som s ňou doma. V januári mám termín a premýšľala som nad tým či by nebolo dobré dať ju do škôlky keďže je veľmi spoločenská a do škôlky sama chce ísť. Takže moja otázka znie. Dá sa prihlásiť dieťa do škôlky počas školského roka alebo od druhého polroka ? Ďakujem za vaše rady a odpovede. 🤗
To ti povie jedine riaditeľka danej škôlky, skús zavolať.
Skús zavolať priamo do danej škôlky, aj keď neviem či by som to zrovna urobila v čase keď bude doma novorodenec. Tie skolkarske chorobu by som v tom čase doma zrovna nechcela
Da
@darinka020319 ak nemajú naplnené kapacity tak sa ešte potešia 🙂 čiže zdvihnúť telefón a obvolat škôlky
Dá, ale len v prípade že je v danej škôlke volné miesto čo v 99% -tách škôlok nemajú.....ak si dáš prihlášku v máji, vezmú ju od nasledujúceho septembra....
Ďakujem vám mamičky 🤗
Ahoj, záleží od vyťaženosti kapacity škôlky. Musíš sa opýtať v konkrétnej škôlke aké sú možnosti u nich. Ak majú miesto, tak väčšinou zoberú kedykoľvek v priebehu roka.