Nestretli ste sa niekto s podobnou situáciou? Dieťa vzali do štátnej škôlky len mimo trvalého bydliska, kde ho vozime každý deň na opačny koniec mesta. Keď podám v septembri novú prihlášku k nám do školky podľa obvodu mam šancu, že mi ho sem zoberú aj keď už vlastne chodí inde? V septembri bude mať 4 roky.
@zuzkaa1991 zle som sa vyjadrila 🫣 ako píšeš, prihláška v máji, nástup v septembri. Takže je to možné, že mi ho zoberú aj k nám. Ok, ďakujem.
Tak ak budu mat volne miesto by mali najprv predskolakov musia co budu mat. Tento rok 5r ;) potom zvysne deti
Ak by náhodou nezobrali skuste potom napísať odvolanie nemusia vsetky deti nastúpiť ktore boli prijate ;) ja som.o tom nevedela a potom dodatocne zobrali.deti do MŠ
@zuzkaa1991 poznám tú postupnosť podľa veku a ze prednosť majú predskolaci len ma zaujímalo, ze či ho automaticky neodmietnu aj keby mali pre neho miesto, len kvôli tomu, že už chodí do inej škôlky.
ak majú v MŠ, ktorá je k Vám bližšie, voľné miesto, je možný aj prestup z "pôvodnej škôlky" počas školského roka
Nie v septembri ale v maji kedy budu mat vypísané zapis do danej MŠ aj ja som tak.menila minulý rok