Ahojte. Stahujeme sa do ineho mesta, maly tam ide od 1.12. do školky, ale stahujeme sa tento týždeň, je problem, keď nebude 2 tyzdne v škôlke ? Dakujem.
rodic moze ospravedlnit 7 po sebe iducich dni skolskeho vyucovania u dietata plniace PPV. Ak je prihlaseny v novej ms az od 1.12., vychadza to viac ako 7 dni, ze bude bez ms, avsak su to pochopitelne dovody. Ideal, aby bol aj vlk syty aj ovca cela riesit ospravedlnenkou od lekara, ak by bol ochotny...
Da sa podat žiadosť o prerušenie z rodinných dôvodov, skus pozrieť na stránku škôlky, zvyknú mať takú žiadosť pri ostatných ziadostiach
Este otazka - on uz ma vydane rozhodnutie o prijati do novej ms od 1.12.??
Moja nebola 3 týždne v škôlke má( 3 roky)
@katkuz my našim deťom ako školákom dávame bežne žiadosť o prerušenie keďže ich berieme lyžovať a choroba to nieje. Vždy nám to zo školy akceptovali a nie len z jednej. Normálne sa vyjadruje riaditeľ školy, triedna mu to predkladá. Ide o týždeň, alebo o dva, nie mesiac či pol roka, aby bolo potrebné domáce vzdelávanie.
Porozpravala by som sa s ucitelkou o moznostiach, mozno ti navrhnu nejake tlacivo, mozno ti dieta tajne jeden den zapisu akoze tam bolo. ved ludia chodia aj na 2t dovolenky, iste s tym vedia uvitelky poradit
Nie, preco? Jednak by som komunikovala so skolkou aky je dôvod a ako ho ospravedlnia a ak by to neslo "po dobrom", popros pediatricku o ospravedlnenie