Ahojte, vedeli by ste poradit, aky mam uviest dovod v ziadosti o individualny studijny plan, aby mi to skolka schvalila?
@lenny307 no predškolák žiadny individuálny študijný plán nedostane....tam sa nedá robiť online výuka a ani presne nie je dané čo všetko musí ovládať....teoreticky ti vedia poslať čo má dieťa vedieť pred nástupom od školy, ale to sú také všeobecné veci čo asi vieš.....teda je xy pracovných zošitov pre predškolákov, ale to ich nenaučí práci v kolektíve, či rešpektovaniu učiteľa ako autority....dieťa môže uplne inak reagovať a správať sa v škôlke a inak doma....takže ak dieťa nemá na to zdravotné dôvody, tak je to skôr taká medvedia služba....
Moje deti do škôlky nechodili vôbec a sú normálne😃nič im nechýba.o nič neprišli.maju samé jednotky a kamarátov až až.😃ani nástup do školy nebol žiaden problém.nie každý musí mať problémy z toho keď nechodí do škôlky😃
@vierka82 známa učí prváčikov....že ono je rozdiel už len škôlka a škôlka....ale nie je to ani tak o škôlkach ako o tom či sa niekto dieťaťu pred nástupom do škôlky venuje alebo nie....lebo dieťa môže vypracovať pred nástupom aj desať pracovných zošitov a nemusí školu zvládať a rovnako nemusí ani chodiť do škôlky a môže byť pripravené na školu viac ako škôlkar čo chodil do škôlky 4roky....ma máme skoro 4-ročnú....minulý rok sa v škôlke nenaučila jednu jedinú pesničku ani básničku, tento rok chodí do inej škôlky a každý týždeň príde s novou a novou básničkou či pesničkou....
individualny studijny plan sa dava v skole ak su zdravotne dovody + dolozi sa to lekarskymi spravami
Tu ide asi skôr o to, že predškolská trieda je povinná :/
@janulik2008 presne tak. Predškolská výchova rok pred nástupom na primárne vzdelávanie je povinná a týka sa patrocnych deti, resp. tých, ktoré mali odloženú PSD. Pokial nechcete, aby nastúpilo na klasické predškolské vzdelávanie, dávate žiadosť k riaditeľke školy a urobíte z dieťaťa tzv. domskolaka
My mame domskolaka predskolaka a dovod sme uviedli zaujem o tuto formu vzdelávania. Ale my sme si nasli skolku, ktora podporuje domace vzdelavanie. Co sa tyka planu, oni nam poslali svoj na ukazku a ja som vypracovala náš.
@margaretka Dakujem 🙂
@lucia147852 Dakujem, presne tak som to myslela a planovala. Ale mam pochybnosti, ci to statnej skolke bude takto stacit vysvetlit.
@lenny307 žeby skutočný? Však pre niečo ho požadujete