Dobrý. Pri zápise do školy si učiteľka píše do zošita kde my rodičia pracujeme aj funkciu. K čomu to chcú ved na prihláške majú predsa email a fon kontakt.
@mb2021 to ma nenapadlo ze takto môžu rozmýšľať ze povolanie rodičov rovná sa intelincne kde je dieta
Pozri, to vzdy vypytuje sestricka u gynekologa a potom je nazov zamestnavatela napisany aj na vymennom listku na sono……. Dovod?
Skus zistit, lebo mne to hlava neberie.😳🤔
Co chce vediet?!
Pretože deti zamestnaných rodičov sa uprednostňujú pred tými nezamestnanými
@sheila121 ved na prihláške sú predsa naše tel. Kontakty
Títo bolo odjakživa,tiez si myslím,že podľa toho si pekne zaskatulkuju deti
@sheila121 ale kontakt do prace sme predsa nepísali. Co ak poviem pracujem v coop jednote a v meste mame 4 predajne. Ta kde sa do volajú?
Napriklad kvôli sociálnej anamneze...
@panonia aha. Ale napr. Dieťa informatika môže byť introvert. Co sa týka sociálnej anamnezy
@mb2021 v dnešnej dobe keď ľudia chodia s mobilom aj na WC sa dovola každý kazdemu
To je len informačne, a keby niečo ide o to komu skôr zavolať. Napríklad otec robí v zahraničí a matka na Slovensku v jednote, tak jasné zavolajú jej.
@mb2021 no ved áno..
@sheila121 no MUDr. Na sále v pôrodnici jasne ze nemôže zdvihnúť ale pani upratovačka ci faktúrantka ano
@dadka128 aku prednost, veď ide predsa o školu, nie škôlku..
K tej inteligencii... nemusi to byt vzdy tak. Ano, je prijemnejsie mat rodicov, ktori su vzdelani, mudri... ale aj dieta robotnikov moze mat slusne IQ, zaujem o vzdelvanie sa... a moze velmi vela dosiahnut.
Pri čítaní úvodného príspevku som si spomenula na film Učiteľka 🙈 ako zamestnanie pochopím ale ešte aj funkciu?
@jana_eyre_2 malo by to byt rovnocenné.. Co sa týka prístupu k deťom. Nie o tom ktorý z rodičov ma lepšie zamestnanie
Ja si proste myslím že ide o byrokraciu z rokov minulých a nikomu ešte nedocvaklo to z dokumentov odstrániť..
Ja mám ešte aj v rodnom liste zamestnanie rodičov 😅
Neviem komu by v našom pripade volali keď obaja s mužom podnikame 🤔
Ked nieco budu potrebovat pozru kto kde robi 🤣