Poznáte špeciálne škôlky v Nitre a okolí?

daska58
28. jan 2011

ahojte dievčatá 🙂 hladám pre svojho syna MŠ. nie celkom štandardnú, nakolko nie je ani on celkom štandardné dieťa.Už dlhšie mám pocit , že zaostáva v reči a porozumení, a iné problémy a tým sa aj zaoberám podrobnejšie v iných diskusiách. Navštevujeme logopédiu,neurologiu, podnikla som aj iné kroky, aby sme zistili v čom by mohol tkvieť problém. žial diagnózu sa bojí stanoviť zatial každý lekár, vzhladom na vek. Napriek podozreniu na ex. dysfáziu, odporúčila neurologička MŠ. Vraj pri deťoch mu to pojde lepšie a bude musieť rozumieť. Obávam sa však, že ho to bude len traumatizovať, vzhladom na jeho handicap. Dočítala som sa , že sú na Slovensku aj školky so zameraním na detičky s poruchami reči. Tajne verím, že Nitra je natolko velké mesto, že tu nejaká existuje. ak takú poznáte, dajte mi prosím vedieť. Pre svoje dieťatko urobím čokolvek , aj by sme dochádzali. Ďakujem vám za pomoc

adetka
29. jan 2011

@daskla58 ...Tu su nejake informacie tohto druhu
http://www.smsnitra.szm.com/Zapis-podm.htm

Pre deti so špeciálnymi potrebami sú vytvorené podmienky v špeciálnych triedach:
V MŠ Nábreži e m ládeže pre deti s mentálnym postihnutím
v MŠ Štiavnická- pre deti s poruchami sluchu a reci 🙂
v MŠ Piaristická- pre deti poruchami zraku.

miska01nr
6. feb 2016

@daska58 ahoj. s odstupom casu by som sa chcela spatať ako ste na tom boli,ked ste nastupili do skolky a do akej vlastne ste nakoniec chodili. jariesim nieco podobne teraz a moc by mi pomohla tvoja odpoved.dakujem

daska58
autor
6. feb 2016

Ideme na ples. Zajtra napíšem. Chápem ta.

miska01nr
7. feb 2016

@daska58 kludne mozes aj IP ak nechces sem. A dakujem

daska58
autor
19. aug 2016

@miska01nr prepac, zabudla som na teba. Stojis este o to,?

miska01nr
19. aug 2016

@daska58 ahoj.poprosim ta napis mi. Síce je už prijatá do normálnej mš, ale keby náhodou... Ďakujem