Poznáte škôlku a jasličky Ovečka v Trenčíne?

26julka26
17. jún 2013

My sme boli aj so synom a manželom pozrieť v škôlke Ovečka v TN. Majú to tam veľmi pekné a útulné. Nášmu malého sa tam tak páčilo ,že nechcel ísť ani domov 🙂
Je to nová škôlka aj s dvorom na hranie . Učiteľky sú milé a kreatívne. Na stole mali pre deti v miske nakrájané ovocie ( jablká a jahody ). Sme radi, že nám prijali syna. Máme to aj blízko a finančne sa to dá zvládnuť.

prasiatko30
17. jún 2013

"Skryta" reklama????

sissy27
17. jún 2013

teda no gratulujeme k prijatiu (aj keď pri súkromných zariadeniach to zas až taký zázrak nie je, povedzme si pravdu) ale teda inak trapná forma reklamy, mno...

ornela_tn
6. júl 2013

Ja som tam bola keď mali prezentačné popoludnie pred otvorením a žiadny dvor na hranie nemajú a miesto tiež nie je najlepšie, na frekventovanej ulici a na poschodí.

maminajanka
19. júl 2015

Neviem, my sme sa boli v týždni pozrieť v Trenčíne na Sihoti na jedny jasličky Chrobáčik. Sú až úplne na konci, takmer pri záhradkách...Dá sa pred nimi v poho zaparkovať a s kočíkom vojsť až do šatne. Syna zaujal dievčenský hračkársky kočiarik aj s bábikou, tak ju chvíľu povozil, potom popozeral autíčka na poličke...chvíľu sme sa tam spolu hrali,, ja som sa naučila novú riekanku 🙂 a uvidíme. Dohodli sme sa, že v pondelok si to tam vyskúša bezo mňa, tak som zvedavá. Inak mne osobne sa tam páčilo. Priestor fajn, učiteľky super, hračiek kopa, detičiek málo a dá sa dohodnúť aj len na pol dňa. Nemáte tam niektorá, niektorý aj svoje dieťa? Ako ste spokojní? Ďakujem

ajulcca
19. júl 2015

@maminajanka Aj náš malý je v jasličkách Chrobáčik, je tam od začiatku júla, takže zatiaľ krátko. Jasle sú pekné a učiteľky tiež veľmi fajn. Malý sa ešte úplne neadaptoval, ale to ešte príde, zatiaľ bojkotuje jedlo, ale pekne si pospinká. Ja osobne som spokojná. Najviac sa mi páči, že je tam málo detičiek, takže sa im môžu viac venovať.

mattym
1. jún 2016

Dobrý den a dakujem mamičke Julke za pochvalu. Nedá mi opraviť druhý príspevok od orneli. Dvorcek pre deti mame ( vid našu stránku a foto) . Myslim,ze kazdemu vyhovuje niečo iné a ide o deti ako sa cítia v jasličkách, ci škôlke, ci su lubene a majú radosť z nových kamarátov . Je dôležité, aby drobci radi chodili do škôlky a tešili sa, čo nové sa naučia alebo zažijú . My deti učíme nielen básne, piesne a veci ako v iných škôlkach , ci jasliach , ale vstepujeme im lásku i k iným ľudom. Učíme ich aké je dôležité byt empaticky voči postihnutým deťom , pomáhať si navzájom a možem povedať, ze naše deti sa navzájom majú veľmi radi.