Povinná predškolská dochádzka

31. aug 2024

Dobrý večer prajem, chcem sa opýtať mam dieta ktoré od pondelka nastupuje do škôlky ako predskolak. V škôlke spavaju aj predskolaci čiže aj ona by spavala.. minulý rok som ju bravala domov a bola len pol dna čiže sa naobedovala a išla som ju zobrať ( som doma s druhym ) moja otázka je môže aj ako predskolacka byt len škôlke do obeda?
V škôlke spia 2hodiny, potom sa idu napapat a rodicia moU chodit po deti
Len teraz mi vyhovuje brat ju pred spánkom... myslíte že spĺňa povinnú predskolsku dochádzku? A ešte mam otázočku vaši predskolaci spavaju? Lebo už som počula ze predskolaci nemajú spavat. 😃 ale sak to záleží od škôlky? Kamoškami mi spomínala ze im púšťajú rozprávky ale žijú na dedine.. u nás v meste to je inak. Ďakujem za odpovede

h2
31. aug 2024

Môj syn síce chodil na celý deň, ale viem, že popoludní sa už "neučili" (nevenovali predškolskej príprave), takže nevidím v tom problém. Ale radšej sa opýtaj u vás v škôlke.

autor
31. aug 2024

@h2 toto som našla na internete.. ide aj o to ze mam menšie dieta doma ktoré ma iný režim.. a hlavne aj to ze mala keď tam nespravila vydržala dlhšie (po zdravotnej stranke)

letfenixa
31. aug 2024

Syn chodil domov po obede, a bol predškolák 2 roky.

autor
31. aug 2024

@letfenixa predskolak 2 roky? A z akého dôvodu ak sa smiem opýtať?

letfenixa
31. aug 2024

@autorka mal odklad.

annamivo
31. aug 2024

Syn chodil na pol deň od 7,30 do 11,30 a bolo to ok.

romikk22
31. aug 2024

Môj syn tak chodil domov keď bol predskolak pred 12tou. 🙂 bolo to práve pre ten spánok, jemu to robilo veľký problém spať tam a nie to ešte ležať a nič nerobiť. Takže chodil domov skôr. Určite sa to dá nebude problém si myslim 😊

zuzanaete
31. aug 2024

Staci, ked tam bude doobeda. Aj u nas tak boli deti.

autor
31. aug 2024

Ďakujem čiže asi bude stačiť keď tam bude tie 4hodiny co sú povinné 🙂

mercy13
31. aug 2024

Stačia 4 hodiny, nemusi cely den....

30katrusa40
31. aug 2024

Áno stačí keď bude len doobeda na edukačnej časti.

angel993
31. aug 2024

Povinné sú 4 hodiny. Ja tiež budem syna brať pred spánkom domov, on od 2 rokov nespí cez deň a žiaľ, škôlka neponúka možnosť iného oddychu, iba ležať aj keď deti nechcú spať.

bejka90
1. sep 2024

Jasne ze staci doobedu. Rano sa deti zapisuju ci su tam alebo nie, poobede sa uz neriesi. Som ucitelka v ms a aj nam chodilo par predskolakov domov ako sa naobedovali alebo niektori aj pred obedom uz....