Damy, prosím vás, máte niektorá skusenost s podobnou situaciou? Dceru davam teraz do skolky, potrebujem doložiť potrdenie o tom, že nemozem pracovat z domu. Do skolky teraz chodia iba tie deti, ktorych obaja rodicia chodia do prace. S deťmi ale zijem sama, hoci rozvedena ešte nie som, s otcom deti sme spisali rodicovsku dohodu Moja otázka je, či potrebujem potvrdenie do škôlky aj od otca deti alebo nie? Ja potvrdenie samozrejme mam. ďakujem 🙂
@janulkama no zatiaľ ju súd neopeciatkoval ale už je na sude. Je podpisana nami oboma a mediatorom
@paniduhancikovie podľa mna áno. Veď ak je otecko doma, môže deti opatrovať on. Ak chodí do prace, nech dá potvrdenie. Načo to komplikovať..,
My máme už po rozvode ale obaja musíme dávať aj čestné prehlásenia, aj obaja musíme ísť na testy nakoľko sa dieťa nachádza aj u neho (aj keď len každý druhý víkend) aj u mňa... Malého mám zvereného ja ale má upravený styk, tzn. že sa občas nachádza v tzv. inej domácnosti...
@paniduhancikovie v tom prípade obaja... Je to zle, ale niektori rodicia chceli dat dieta do skolky a hladali rozne cestičky, ako to obísť. Preto obaja rodicia.
Ahoj, rodicovska dohoda je platna a potvrdená, ze mas deti zverene a su len u teba? Ak ano, staci ti len tvoje potvrdenie. Ak nie, potrebuju obaja rodicia. Robim v skolke, tak viem