Poraďte rozprávky v TV a aktivity na rozvoj detí.

matote
2. okt 2019

ahojte,

viete poradit rozpravky ci aktivity na rozvoj deti? Akejkolvek oblasti - chceme pre deti co najlepsie a aktualne je na to aj priestor...

Hra je samozrejmostou, ale aj ked televizor vobec nechceme drzat deti mimo videorozpraviek by tiez bol extrem co nebudeme.

Teraz sem tam pozrieme Bol raz jeden zivot. Mozno je este pre trochu starsich ale inak vyborna rozpravka.
Mate tipy na nieco podobne? Nieco o prirode / zvieratkach, a pod... pokojne aj v anglictine.

Dakujem.

zuzkamp
2. okt 2019

@matote rodičia v okolí sú fanúšikmi Tlapkovej patroly alebo nových verzií Včielky Maje či Požiarnika Sama - verím, že tie rozprávky "nezhovadili" dnes do nezmyselnej podoby, ja som na tých druhých dvoch vyrástla a milovala som ich 🙂

ladyvi
2. okt 2019

Ak uz nieco pozerat tak peppa pig pekne postupne od 1.casti v anglictine. Na prvy pohlad rodica mozno neatraktivna rozpravka, ale jazykovo je premakana. Pekne sa stupnuje narocnost anglictiny.

lula313
2. okt 2019

@matote chyba vek deti, darmo ti budú rady na triedenie šošovice, keď už majú deti napr 10 rokov

matote
autor
2. okt 2019

Deti 3 a 5 rocne. Ide mi o to že keď už niečo pozrieť tak nech to má aj nejaký vyznam. či už o slušnom spravani ( teraz mi napadla Bambuľka) alebo o prírode. Proste niečo hodnotné, nie len zabavka.

saimaa
8. nov 2019

tlapková patrola je na moj vkus taká moderná hovadina :D jasné, ze nasich baví :D Peppa pig, aj ked je to niekedy nezmyselná rozpravka, ja ju neuznávam, ale tak po anglicky je fajn, anglictina je fakt pekná a jednoduchá, pre 3rocneho ten vizuál, a aj pre starsiu, to uz skor ta anglictina... ja by som skusila ešte nejaké starsie slovenské rozpravky. Inác my celá rodina máme radi Pata a Mata 🙂 niečo naozaj vzdelavacie zatial hladám, Bol raz jeden život je uz pre vacsích, este sme pozerávali ten eko-seriál Albert (ten papagáj na RIKu, ale to j tiez pre väčších), ja by som stavila na rozprávky, ktoré sú jednoduché, s jednoduchou peknou animáciou, také "pomalé", ako volakedy robili (práve tá tlapková je taká moderná, hŕŕŕ, vsade samý strih, krik) . U nás v skolke pozerajú Mášu, po anglicky 🙂 mne sa páči aj Volám sa Caillou.

dodo777
Autor odpoveď zmazal
Zobraz